tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 عنوان سی ساله ها 198 بازدید | 19 پست حسرت چیو میخورین؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی 1403/04/19 | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 هیچی خوشبحالت به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 11775 یه پدر مادر درست و حسابیپدر مادری که باعث خجالت و شرمساری اولادشون نباشن.
عسسسلل_سابقتونم عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 12263 اینکه فرصت طلایی از ایران رفتن رو با بیخیالی رد کردم.. که من غم دارم اندازه زیبایی تو.
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 اگه برمیگشتین عقب همین روال و ادامه میدادید به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 اینکه فرصت طلایی از ایران رفتن رو با بیخیالی رد کردم.. فرصت شغلی داشتی؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
عسسسلل_سابقتونم عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 12263 فرصت شغلی داشتی؟ نهمیتونستم با رشتم توی یکی از دانشگاه ها به راحتی اپلای کنم اما با خیال اینکه شاید ایران درست شه موندم... که من غم دارم اندازه زیبایی تو.
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 نهمیتونستم با رشتم توی یکی از دانشگاه ها به راحتی اپلای کنم اما با خیال اینکه شاید ایران درست شه مون ... رشتتون چیه به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 اقتصاد اساخدامب بانک و اینا شرکت کردینبازار کارش چطورع؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
عسسسلل_سابقتونم عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 12263 اساخدامب بانک و اینا شرکت کردینبازار کارش چطورع؟ بله این موضوع مال ۱۳ سال پیشه..الان معاون بانک هستممیشه گفت که بازار کارش به نسبت رشته های دیگه خیلی کمتره و محدوده ولی اگر کسی علاقه داشته باشه عالیه براش که من غم دارم اندازه زیبایی تو.
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5367 بله این موضوع مال ۱۳ سال پیشه..الان معاون بانک هستممیشه گفت که بازار کارش به نسبت رشته های دیگه خیلی ... خوش حال شدم براتونشما الانشم از خیلی ها موفق ترین و آرزوی خیلی ها هستید 😊 به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی