2821
2789
عنوان

این پیام چیه

121 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من امروز داشتم پیامامو چک میکردم همچین پیامی رو دیدم با اینکه من هیچ انتقالی انجام ندادم 😕

یعنی چیه؟

الان اسکرین پیامشو میزارم

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

منتظر کوکویی؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

مشترک گرامی،

مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی،
مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی، مبلغ 30000 ریال برای شماره

)شماره فلان) با موفقیت ارسال شد

مشترک گرامی،

مشترک گرامی،

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی خواسته حسابت رو خالی کنه به حساب خالی برخورده😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

اهووم😂فقط چجوری تونسته؟😕😔

نه جدی اطلاعی ندارم 😊

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 18 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز