2777
2789
عنوان

پسرا بیان

157 بازدید | 17 پست

چرا وقتی ناراحتید حالتون بده از همه فاصله میگیرید؟با این کارتون آخه ما چیکار کنیم حالتونو اوکی کنیم؟

من الان یکیو دوست دارم وقتی ناراحت میشه اصلا دلش نمی‌خواد باهام حرف بزنه خب من چجوری حالشو خوب کنم چیکار کنم؟واقعا دارم از دیدن ناراحتیش دیوونه میشم هیچی هم نمیگه میپرسم عصبی میشه چند ساله می‌شناسمش اینجوریه 

تورو خدا بگید من چیکار کنم 

هیچی رهاش کن نیاز داره فکر کنه خودش آروم بشه پسرا مثل ما نیستن دلشون میخواد خودشون تنهایی حلش کنن 

فقط سر به سرش نزار گیر نده بس کن بسته 

همین براش کافیه و خوشحالم میشه 

درکش کن همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هبچی دیگه رهاش کن تا اوکی بشه 

اخلاقشه دیگه نیاز نیست تو کاری کنی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

پیشته؟

نه در این حد میره تو خودش که حتی نمیاد به دیدنم 

حالش خیلی بده هر چندم حرف بزنم عصبی تر میشه 

من نمیتونم همین جوری تنهاش بذارم من حتی دشمنمم تو شرایط سخت ول نمیکنم الان اون

هیچی رهاش کن نیاز داره فکر کنه خودش آروم بشه پسرا مثل ما نیستن دلشون میخواد خودشون تنهایی حلش کنن فق ...

هعی آنقدر ولش کردم تو این مواقع دیگه خسته شدم خیلی سخته رنج کشیدن کسی که دوسش داری ببینی ولی نتونی کاری بکنی

نه در این حد میره تو خودش که حتی نمیاد به دیدنم حالش خیلی بده هر چندم حرف بزنم عصبی تر میشه من نمیتو ...

خب وقتی اینجوری راحته رو اعصابش نرو ، بزار تو خودش باشه 

یا اگه خیلی اذیتی بهش بگو چیکار کنم حالت خوب شده نمیتونم اینجوری ببینمت 

یا اگه میتونی برو پیشش ،باهاش حرف نزن ولی بغلش کن 

اینجور آدما خیلی مظلومن ،غرورشون هم اجازه نمیده ارومشون کنی 

من خودم اینجوریم

هعی آنقدر ولش کردم تو این مواقع دیگه خسته شدم خیلی سخته رنج کشیدن کسی که دوسش داری ببینی ولی نتونی ک ...

اون حالش اونجوری خوب میشه گیر بدی بهش اذیت میشه حس میکنه رو مخته ولش کن بزار خوب بشه فقط دورا دور مراقبش باش مثلا بگو اگه حرفی داری چیزی دوس داری بگی من گوش می‌کنم برام بگو 

همین دیگه پا پیچ نشو چیشد چرا شد واسه چی کی کجا 

خب وقتی اینجوری راحته رو اعصابش نرو ، بزار تو خودش باشه یا اگه خیلی اذیتی بهش بگو چیکار کنم حالت خوب ...

اره دقیقا غرورش اجازه نمیده 

واقعا دارم دق میکنم 

اگه حضوری میتونستم ببینمش هر جور بود حالشو خوب میکردم ولی...:)