2777
2789
عنوان

یاد ی چیزی افتادم

99 بازدید | 9 پست

وقتی بچه بودم حدود 9 10 سالم بود

ی شب رفته بودم پارک

بعد منو دوستم داشتیم سرسره بازی میکردیم

ک ی پسره اومد حدود 1۲ ۱۳ ساله ولی خب خیلی 

خوشگل بود و از طرز لباس پوشیدن و .... معلوم بود از 

اون لول بالا بودن تیپش استایلش کلا مث خارجیا بود

ی سگم بغلش بود اومد کنار سرسره من وایساد و شروع 

کرد ب حرف زدن باهام منم هیچی حالیم نبود و فقط تو این فاز بودم ک صبر کن نشونش بدم ک چقد خفن سرسره بازی می‌کنم عین جت م سریع بازی می‌کردم

ولی اون انگار از من خوشش اومده بود چون از رفتارش معلوم بود و اون پاپی ک تو بغلش بود بهم میگف تو شبیه اینی خلاصه باهام لاس میزد

منم تو باغ نبودم فک کنم اولین نفری ک روم کراش زد همون بود.

هعی الان نمیدونم چ شکلی شده و کجاس 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نصف شبی خواب از سرت پریده هایاد اون آهنگه افتادماولین عشقی که داشتم حالا داره یادم میاد.....

الان عاشقش شدم😂😂😂

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

عزیزم 😂😂😂

منم ۱۲ سالم بود تو روستا بودیم کلاس هامون با پسرا قاطی بود یه پسر زرنگ داشتیم تو کلاس همه عاشقش بودن مخصوصا دخترا ، بعد اون زیاد به دخترا رو نمی‌داد،  بین دخترا هم من درسم بد نبود منم که خیلی خجالتی بودم فقط چند بار سر درس کل کل کرده بودیم ، یه بار که کلاس رو هوا بود همه بچه ها قاطی پاطی شده بودن همه داشتن شلوغ میکردن ، من این سمت رو نیمکت سمت دخترا نشسته بودم اونم اون سمت رو نیمکت پسرا نشسته بود تو یه راستا بودیم یهویی ما نگاه هامون افتاد به هم چند لحظه چشم تو چشم زل زدیم به هم دیگه شاید اون نگاه چند ثانیه بود شاید من اون زمان چیزی از عشق نمیدونستم ولی هنوزم اون نگاهمون یادمه انگار یه حالت خیره یه حسی یه چیزی تو وجودم احساس کردم ، همیشه تردید داشتم که من واقعا اونو دوس دارم یا نه ، تو اون دوران بچگی و نوجوانی همیشه حس میکردم دوسش دارم ، ولی خب من الان ازدواج کردم اونم بزرگ شده یکمم بی ریخت شده 😅ولی همیشه دلم میخواست اول عاشق شم بعد ازدواج کنم اما این اتفاق نیفتاد

تو مثل یه خواب خوب فانتزی