2789
عنوان

کیا صبورن

109 بازدید | 12 پست

توی شرایطی گیر افتادم ک جزصبر هیییچ راهی ندارم تمام وجودم استرس و فکرو خیاله و روزشماریه چکار کنم چ راهی دارین چ تجربه ای دارین یکی یچیزی بگه ک دلم اروم شه چون ی کار اداریه و فقط باید زمان ببره و مشخص نیست کی اوکی شه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال باش ...نمونه خودم بگم برات . اهن بدنم کمه قرص آهن داده یبوست پدرم درآورده بخاطر قرصش گریه میکردم از یبوست. از اونور فردا مهمون داریم ۲۰ نفر  هیچ کاری نکردم مواد غذایی هم هیچ یخچال خالی‌ . وسط خونه پارچه و الگو ریخته سفارشا دوتا فردا باید تحویل بدم هنوز کامل نشده. قسط هم فردا دارم ک پولم جور نی‌ . بعد من نشستم الان با شلوار گل گلیم خیار گاز میزنم و تو نی نی سایت میچرخم 

بیخیال باش ...نمونه خودم بگم برات . اهن بدنم کمه قرص آهن داده یبوست پدرم درآورده بخاطر قرصش گریه میک ...

ای جان😂ن ی راه کار میخام ک فک نکنم ک این وام کوفتی و کی واریزمیکنن 

من یه وام میخاستم بر خلاف همیشه گفتم اصلا مهم نیس کی بریزن باور کن زودتر از همیشه رسید بیخیال بشو بگ ...

قانون زندگی همینه چیزی که دنبالش بدویی ازت دور میشه تو هر زمینه ای من این قانون قبول دارم 

اعع جدا؟ ولی میگه قانون جذب که هی تکرار کن و بهش فک کن و فلان

من اونو زیاد قبولش ندارم الکیه. ولی خدا هم اشاره کرده که میگه دلبسته هرچی باشی غیر من ازت میگیرم.  وقتی یه چی زیادی مهم باشه و پیگیری کنی هعی خودت عذاب بدی چرخ و فلک دست ب دست هم میدن تا بهش نرسی.