سها22 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 19 عنوان دلم میخواد ک 41 بازدید | 4 پست تو رمان ها زندگی کنم ی اکیپ چند نفری بریم مسافرت کلی خوش بگذرونیم این رمان ها خیلی روم تاثیر گذاشته تورخدا کمکم کنید دلم بدجور گرفته نمیدونم چرا اینجوری شدم حالم بده 1403/04/19 | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 و. وییی مممممنننننممممم، چه رمانی خوندی؟ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
سها22 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 19 و. وییی مممممنننننممممم، چه رمانی خوندی؟ عشق بی تکرار
ojhfv عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 عشق بی تکرار اوخ، مادر🥲🖤من یه عالمه خوندم ازهمشون بیشتر تقاص ر. دوست داشتم دالیت بهشت وبامدادخماروترانه ات میشوم هم جذابه ازنظرم من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
سها22 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 19 اوخ، مادر🥲🖤من یه عالمه خوندم ازهمشون بیشتر تقاص ر. دوست داشتم دالیت بهشت وبامدادخماروترانه ات میشو ... من زندگیمو تحت تاثیر قرار داده