2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بخری پیام بده تل برات بفرستم ی کانال هس رایگان میزاره یا صبر کن ایدیشو بدم بری تو کانالش

اینا ادعا دارن بعد دوره آدم وصل میکنن به کارفرما .. نمیدونم راست میگن یا دروغ  

اسمش دیدوگرام هست شما تا حالت شنیدید ؟

یه کنکوری خسته ))💔🥲
اینا ادعا دارن بعد دوره آدم وصل میکنن به کارفرما .. نمیدونم راست میگن یا دروغ اسمش دیدوگرام هست شما ...

نه نشنیدم ولی من خیلی قبلا شنیدم همشون چرته همون رایگان ببینی بهتره مدرکشونم چرته اونا ک پول میگیرن اینستا فقط تجربست ن یادگیری از دوره هرکی پیجش یجور میره بالا

شما کسی رو می‌شناسید ادمین باشه و درآمد داشته باشه ؟به نظرتون این ادمینی بهتره یا دوره رنگ مو ؟

والا من دوره ندیدم ولی خودم یاد گرفتم فقط یه پیج دارم ماهی شش تومن میگیرم تقریبا هفته ای حدود ده ساعت کار میکنم روش،

رنگ مو رو نمی‌دونم تو سلیقه من نیستش فکر نکردم اصلا

والا من دوره ندیدم ولی خودم یاد گرفتم فقط یه پیج دارم ماهی شش تومن میگیرم تقریبا هفته ای حدود ده ساع ...

پیج خودتون هست یا شخص دیگه ای ؟

بعد چه مدت به این درآمد رسیدید ؟ 

ببخشید سوال میپرسم آخه وضعیت مالی من آنقدر خوب نیست که بتونم آزمون و خطا کنم ))

یه کنکوری خسته ))💔🥲

لایکم کن عزیزم بیام نظراتو بخونم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

من دوره ادمینی ی هفته شرکت کردمه ۶۰۰

واقعا تا اینجا عالی توضیح داده منکه راضی ام کانال پروژه هم داره هروقت تموم کردم میتونم اونجا برم پیوی کارفرما یا خودشم معرفی میکنه بم 

حوصله میخواد

الانم ب مناسبت ۱۰kشدن ۶۹۰تومن رو کرده ۲۹۹تومن تا فردا پسفردا

خواستی بگو ایدی بدم 

بعدش پول جمع کردم انلاین شاپ خودم میزنم با ترفندایی گ گفت

من دوره ادمینی ی هفته شرکت کردمه ۶۰۰واقعا تا اینجا عالی توضیح داده منکه راضی ام کانال پروژه هم داره ...

ایدی شو بدید

به نظرتون ادمین بهتره یا دوره رنگ مو ؟ من بین تین دو تا موندم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲