2777
2789

سلام دوستان

در مورد اجاره آپارتمان در سوئد میشه راهنماییم کنید؟ 

از چه سایتی میشه موردهای بهتری پیدا کرد؟ یک محله نزدیک Berzelius väg و مناسب برای خانواده،میشه بهم معرفی کنید؟ (احتمالا محل کار همسرم اونجا باشه)

با 10 هزار کرون میشه یه آپارتمان 2 خوابه مبله پیدا کرد؟

من جایی خوندم که برای اجاره خونه تو سوئد باید چند سال منتظر باشی! درسته؟!!

انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اینجا فقط کبوتر رو داریم از استکهلم که نمیاد تازگیها ندیدمش     شاعرک روزهای بارانی هم ...

مرسی عزیزم

انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
عزیزم چند ساله اونجایی

من ایرانم هنوز نرفتم، میخوام برنامه ریزی کنم

من ایرانم هنوز نرفتم، میخوام برنامه ریزی کنم

از چه طریقی میخوای بری منم خیلی تو مخمه سوئد چندبار برای اتریش اقدام کردم تا فروش وسایل خونمم رفتم جلو ولی ولش کردم

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd
از چه طریقی میخوای بری منم خیلی تو مخمه سوئد چندبار برای اتریش اقدام کردم تا فروش وسایل خونمم رفتم ج ...

جاب آفر برای همسرم پست داک

برای رفتن از این طریق سن و زبان چقدر مهمه ببخشید مزاحمتون شدم

باید دکترا داشته باشین با رزومه خوب