2777
2789
عنوان

فردای روشن 💌✌🏻🫶🏻🥹

158 بازدید | 5 پست

سلام سلامممم💟🫂

حالتون چطوره ؟

امیدوارم هرجا که هستید درگیر خنده و شادی باشید 🤍 🫰🏻

منم خوبم خداروشکر 

فردا یکی از مهم ترین رویداد های زندگی من رقم میخوره و برام مهمه 😍

لطفاً با قلب های پر از نور و مهربانیتون برام دعای خیر کنید 🫶🏻

امیدوارم هرچی برای من میخواید صد برابرش به زندگیتون برگرده🫶🏻🫰🏻😍

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

مولانا شمس را گفت:

چه شد به آرامش رسیدی؟!
شمس پاسخ داد:
وعده بر این شد که خودم را آرام کنم،
نه جهان اطرافم را...
امّا معجزه شد
و جهان اطراف نیز آرام گشت.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

یاعلی

سلام عزیزم برات آرزو‌میکنم ب نیت همین شب های عزیز ب هر چیزی ک دوست داری و ب صلاحته برسی❤️

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم خوبی؟ عزیزم پستی ک برام گذاشتید و به هیچ عنوان نمیتونم جواب بدم سایت خطا میده🥺گفتم بهتون بگم اینجا که یه موقع حمل بر بی احترامی نشه🤗🤍

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

سلام عزیزدلم خوبی؟ عزیزم پستی ک برام گذاشتید و به هیچ عنوان نمیتونم جواب بدم سایت خطا میده🥺گفتم بهت ...

سلام حال چطوره عزیزم ؟

خداروشکر منم خوبم

عزیزم 🤍 مشکلی نداره♥️♥️

سلام حال چطوره عزیزم ؟خداروشکر منم خوبمعزیزم 🤍 مشکلی نداره♥️♥️

خوبم عزیز دلم مرسی🥰🌷🙏

فدای مهربونی و محبتت قشنگم🤗🌿

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷