2777
2789
عنوان

پسرای هیکل گنده

991 بازدید | 18 پست

این بدن ساز ها رو میگم از دور نگاهشون میکنم قالب تهی میکنم ولی انقدر با احترام ن 

اون وقت یه پسر لاغر مردنی ۴۰کیلویی متلک میگه میره تو خیابون دعوا میکنه فحش میده 

نمی گم همه اینجورین ولی تا جایی که من دیدم این مدلی بودن 

برای شما هم پیش اومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق:/

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

به خاطر شغل سابقم اندازه ی موهای سرم با بدنسازا و به قول شما غولتشن ها سر و کار داشتم.

در ظاهر به شدت مودب و جنتلمن ولی در باطن هول هایی که دن بیلزریان جلوشون کم میاره

آره بابا چند روز پیش یه دعوا دیدم پسره گفت الان داداشمو میارم منم تصورم از داداشش هالک بود

رفت دیدیم یه لاغر مردنی که قیافش شبیه خربزه مشهدی بود رو آورد یارو پیرهنشو درآورد فک کنم سالها تو قحطی زندگی کرده بود دنده هاش دیده میشد عین قرقی پرید با آجر زد تو سر یارو 😐😐😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

برای اینکه اون هیکلی از درون احساس قدرت می‌کنه نیازی به اینکه خودشو ثابت کنه نداره (البته نه همشون)

ولی اون چهل کیلویی میدونه همه میدونن باد بیاد میبرتش و با اینکارش میخواد اون خلأ درونیش که از دید بقیه میگیره رو پوشش بده 

آره بابا چند روز پیش یه دعوا دیدم پسره گفت الان داداشمو میارم منم تصورم از داداشش هالک بودرفت دیدیم ...

😂😂😂

پسر دوست بابام هم همین جوری بود 

بعد این یه بار اومده بود تو اینستا قرار دعوا گذاشته بود 

گرفته بودن مثل چی زده بودنش