2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 75 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقدر مرد هست که اومده بهت گفته.بهش افتخار کن عزیزم.آدم تو شرایطش باشه و خطا نکنه خیبی حرفه.جامعه پر از این جور ادماست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
میخواسته عصبیت کنه مطمئن باش هیچکس به تعمیراتی پا نمیده🤦‍♀️😂😂😂

حالا جدا از حرف همسر ایشون حرف شما درست نیست شاید خیلی ها همسر و برادر یا پدرشون تعمیراتی باشه اینجور که شما گفتی انگار خدایی نکرده یه شغل بی ارزش هست

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

مگه فیلمهمن سخت باورم میشه یه خانم توی خونه خودش به کسی که اومده کار کنه پیشنهاد بده

اره آدم خراب زیاد هست تازه بگی شوهرم ب خودش میرسه هم نه با لباس روغنی و کهنه می‌ره بیشتر اوقات مردا خونه هستن اما خوب برا آرایشگاه خیاطی های زنانه هم میره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بهش بگو مهم نیست اونا چه پیشنهاد هایی میدن همه جا هم زن خراب هست هم مرد خراب ولی من به تو افتخار میکنم که انقدر اقایی و حواست اول به خدا که ناظره بعد به تعهد بینمون 

مگه فیلمهمن سخت باورم میشه یه خانم توی خونه خودش به کسی که اومده کار کنه پیشنهاد بده

چرا خیبی زیاده.ددیت همسرم بنگاه داشت مشتری برد خونه نشون داد.مشتری رفت زن صابخونه بهش پیشنهاد داده بود اونم گفته بود متاهل و متعهده اومده بود بیرون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شوهر منم یه برهه زمانی بیکار بود 

با دوستش رفت لوله کشی توی خونه ها

یروز اومد تا رنگش عین گچ سفیده 

گفت تنها بودم خانم خونه ایکه برای لوله کشی رفتم با لباس باز جلوم جولان میداده و میگفته دستمزد تون به خوبی پرداخت میشه 😐

شوهرمم به بهونه آوردن آچار از توی ماشین پا میزاره به فرار 

بعد از اون رفت کارگری سر زمین ولی دیگه وارد خونه کسی نشد 😆

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

چرا باید عصبیم کنه در حالت عادی داشتیم باهم حرف میزدیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چ ربطی داره ک شغلش چیه

یکی از همسایه های ماهم قبلا رسوا شد ومشخص شده بود از این طریق با لوله کش آشنا شده بود

ینی تو خونه ی خودش

آنقدر آدم خراب هست که شوهر خاله ی من فروشندس خالم میگه زنا میان میگن وسیله بده ولی جور دیگه حساب کن … شوهرشم یه مرد عادی سن بالاس

اره آدم خراب زیاد هست تازه بگی شوهرم ب خودش میرسه هم نه با لباس روغنی و کهنه می‌ره بیشتر اوقات مردا ...

همسرت از عشق شما به خودش اطمینان داره؟

نمیگم نیست ،این چیزا هست

ولی وقتی یه مرد میاد میگه احتمالا هدفش حساس کردن شناست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم