2777
2789
عنوان

احساساتم بدجوری جریحه دار شده😑😑

723 بازدید | 14 پست

ای بابا از روزی که تو نی نی سایت عضو شدم تا میام تو این تایپیکای که از درد دلشون و مشکلاتشون میگن میخوایم یه ذره با طرف همدردی کنیم یه عده کار بلد میان دسته طرفو رو میکنن که درررووووغغغغه 😕😕😁😂

توروخدا تکلیف مارو روشن کنید غصه بخوریم براتون یا نه؟؟؟؟

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
غصه نحور  اگر راهي براي مشكليبه نظرت ميرسه يا تجربه داشتي كمك كن  اكر نه دعا كن  ه ...

عزیزم شما امروز تایپیک زده بودی درسته؟؟

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وقت سوئبرداشت نشه اتفاقا مشکل شما خوندم کلی برات دعا کردم ولی چون تجربه ای نداشتم و خودت خواسته بودی سکوت کردم😘😘😘

😂😂منم اولا حس تورو داشتم ولی الان قوه تشخیصم بالا رفته کمی و کمتر جریحه دارمیشم 

ولی واسه اینکه عذاب وجدان نگیری اگه راهکاری داری یا تجربه داری بگو

ولی کلا جدی نگیر زیاد اینجارو

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
 😂😂منم اولا حس تورو داشتم ولی الان قوه تشخیصم بالا رفته کمی و کمتر جریحه دارمیشم  ولی ...

همون دیگه اتفاقا میگم(البته خوب میدونم هستن کسایی که مشکلشون واقعیه) فقط بعدش که میگن طرف سر کارمون گذاشته میگمم ببینا من این همه ناراحتش شدم بعد این داره بهمون میخنده

بعضی تاپیکا سر کارین و آدم حرص میخوره از وقتی که گذاشته.

ولی وقتی خودت تاپیک میزنی و درد دل میکنی خیلی خوبه. کلی آدم از محبت و همدردی نینی سایتی ها دلش شاد میشه. اکثرا هم راه حلای خوبی پیشنهاد میدن

هر چیز که در جستن آنی آنی
بعضی تاپیکا سر کارین و آدم حرص میخوره از وقتی که گذاشته. ولی وقتی خودت تاپیک میزنی و درد دل میکن ...

من یه کاربری دارم ماله ساله نوده که سر پسرم حامله بودم اون موقع ها اصلا جو نی نی سایت اینجوری نبود الان که بعد مدتها دوباره عضو شدم هرروز اینجوریم😨😨😨

بعضیام تاپیک میزنن بیاین دلداریم بدین. دردودل جدید دارم 2017. بیاین دیگه اه. خواهرشوهرم پشتمو نخاروند. شوهرم گفت تو عاشقالی برو گمشو. بقیه هم میگن غلط کرده، آخروزمون شده، تو ام بزنش الی آخر. 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

اوایل خودم به قدیمیا گیر میدادم که چرا به همه تهمت میزنید ولی هرچی میرم جلوتر میبینم واقعا حق دارن والله

بعضیام تاپیک میزنن بیاین دلداریم بدین. دردودل جدید دارم 2017. بیاین دیگه اه. خواهرشوهرم پشتمو نخارون ...

😂😂😂😂

من خودم از جمعه با شوهرم قهرم هی اومدم در موردش تایپیک بزنم باز پشیمون شدم گفتم ولش کن الان میان شوهرمو میکشن به فحش😂

من خودم از جمعه با شوهرم قهرم هی اومدم در موردش تایپیک بزنم باز پشیمون شدم گفتم ولش کن الان میان شوه ...

منم چندین بار ناراحت بودم گفتم تاپیک بزنم که چی میگن به درک که ناراحتی 😂 تاپیکا رو میخونم ناراحتیم یادم میره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
منم چندین بار ناراحت بودم گفتم تاپیک بزنم که چی میگن به درک که ناراحتی 😂 تاپیکا رو میخونم ناراحتیم ...

والا بخدا

خخخخخخخخخخخ میدونید تاپیکها چند مدل هستن. اگر کاربرها حال و حوصله نداشته باشن.مثلا با شوهرشون دعواشون شده میان و نظرای بیخود میدن  شما به دل نگیر .ولی دوستان خوبم زیاد داریم که جواب میدن .بعدم بس تاپیکهای جنجالی داشتیم.مثلا طرف مرد بوده اومده کلی چاخان پاخان کرده بچه ها بدگمان ششدن و به هر کی اعتماد ندارن بخصوص به کاربرهای جدید

یک صلوات میفرستی؟