2777
2789
عنوان

کیا مثه من از کادوی شوهر بی نصیبن🥲

363 بازدید | 28 پست

امروز دخترخالم زایمان طبیعی کرده شوهرشم به عنوان کادوی زایمان براش انگشتر طلای سفید گرفته مبارکش باشه😍 منم طبیعی زایمان کردم مردمو زنده شدم ولی حتی یه شاخه گل هم ندیدم😁کیا مثه من از شوهرشون تا حالا کادو نگرفته دس بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز خودتو با کسی مقایسه نکن و همسرتم با مرد دیگه ای مقایسه نکن. 

اکثر آقایون ، خسیسن و بیفکر و اهل کادو خریدن نیستن. مطمئن باش. اونیم که میخره، ظاهرش خوبه ولی از زندگی اونا کسی خبر نداره

من از نعمت الهی خوده شوهر هم بی نصیبم😔

خوشبحالت چه بهتر،غمی نداری تا اینکه داشته باشی مثه ما همش توقع داشته باشی همسرت اینجور برات کادو بخره یا اونجوری توجه کنه بهت نازتو بکشه

هرگز خودتو با کسی مقایسه نکن و همسرتم با مرد دیگه ای مقایسه نکن. اکثر آقایون ، خسیسن و بیفکر و اهل ک ...

والا همسر همه بفکر کادو دادنه توجه میکنه به زنش ک ببینم چی میخاد چی میگه ما با زبون خوشم بخایم کسی توجه نمیکنه😁

من از نعمت الهی خوده شوهر هم بی نصیبم😔

😂😂😂

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
خوشبحالت چه بهتر،غمی نداری تا اینکه داشته باشی مثه ما همش توقع داشته باشی همسرت اینجور برات کادو بخر ...

من میخام ایندفعه تو ی جمع اگ کسی ب کسی گرفت جلو خودش بگم ب طرف خوشبحالت منکه همسرم ازینکارا برام نکرده تا یکم ابروش بره 

هر چی بهش میگم کادو دعوا میشه اخرش

والا اسی الان همه میگن شانس ولی ربطی نداره 

مثلا شوهر منم زایمان کنم گل میخره طلا میخره شما میگین اوه چه خوش شانسه دزصورتی ک اخلاقم جوریه ک اگ نخره بعدا پشیمونی ب بار میاد براهمین صلح اول به از جنگ اخر

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺