2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت💔💔😭

1137 بازدید | 26 پست

دیروز خواهرم رفت بیرون واسه اینکه کار پیدا کنه ساعت ۶ونیم رفت ساعت ۸ اومد بعد ک اومد مامانم با ذوق ازش پرسید کار چیشد پیدا کردی؟؟ گفت فقط دو تا فروشنده شماره ازم گرفتن گفتن خبر میدیم خواهرم ۱۴ سالشه...امروز منم همون ساعتی ک خواهرم رفت رفتم بیرون دنبال کار همون ساعتم برگشتم یعنی یه دیقه دیر و زود نشد اومدم خونه نه چیزی پرسیده نه هیچی فحش میده چرا این مانتو رو پوشیدی و فلان.... چون وقتی من رفتم خودش قبلش خونه نبود ولی اطلاع دادم میخوام برم ...بعد خواهرم پرسید چیشد گفتم یه لوازم ارایشی فروشنده میخواست شماره ام رو گرفت ...بعد مامانم گف گوه میخوری بری ...حق اینکه پاتو از خونه بذاری بیرون نداری تا وقتی دانشگاه میری بعدم گف باید شوهرت بدم تا آدمت کنه .....اگ نه ج....ده میشی 

۱۸ سالمه.

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا میرین سر کار .بچه ۱۴ سابه اخه .حتما نیاز دارین؟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
مادرت چه نیازی به کار کردن شما دو تا بچه داره؟ پدرتون در قید حیات؟

بابام میره سرکار ولی با حقوق ۱۰ تومن از پس ۵ نفرمون بر نمیاد خودمم دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه

به مامانت یا خواهرت چیزی گفتی درمورد این رل ها؟

خودشون فهمیدن یه مدت زر مفت میزدن الانم رل مجازی دارم میدونن  ولی امروز حتی گوشیمم خونه گذاشتم بدون گوشی رفتم بیرون

بابام میره سرکار ولی با حقوق ۱۰ تومن از پس ۵ نفرمون بر نمیاد خودمم دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه

خیلی دوست دارم پدر مادرت سرزنش کنم از خدا میترسم 

با این حقوق کم سه تا بچه واقعا ظلمه 

کوچیکه تون چند سالشه؟مادرت هم شاغله؟

غصه نخور احتمالا اعصابش از جای خورده حالا کو شوهر ناراحت نباش ولی به نظرم اینکه خواهرت ۱۴ساله است ور ...

امروز مادر خواستگارم اومد خونه مون بدبختی اونجوری ک خودش صحبت میکرد پسرش ن با درس مشکل داره ن با نوع پوشش و اینا نمیدونم از چی بهونه بگیرم ردش کنم بره پسره مکانیکه ۲۵ سالشه