در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
نیت کن و ۳ تا صلوات بفرست و ی عدد از بین ۱ تا ۹۹ انتخاب کن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
مثلا میگی نیت میکنم که ببینم کی به فلانی میرسم یا اوضاع چی میشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای صاحب فاال از کاری یا مطالبی رنج بسیار دیدی و دل شکسته شده ای عشق کسی برایت غم بسیار به بار آورده است اما بدان که در طالع تو وصال دیده می شود و نگاه های محبت آمیر یار جبران غم ایام خواهد کرد پس فراموش مکن که در سختی ها تحمل بسیار لازم است و از ورد و دعای شبانه نیز غافل مشو که کلید درهای بهشت باز است
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40