2777
2789
دوره معین فرجیو دارم اگر خواستی بگو

میخوام بدونم واقعا آینده داره ؟! یعنی الکی پول ندم رو دوره بعد تهش هیچ ..

میدونی متوسط حقوقش چقدره مثلا یه تازه کار

یه کنکوری خسته ))💔🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام بدونم واقعا آینده داره ؟! یعنی الکی پول ندم رو دوره بعد تهش هیچ ..میدونی متوسط حقوقش چقدره مث ...

اینده ک داره صددرصد اگر اجرا کنی 

ربطی ب تازه کار بودن نداره بستگی، ب مهارتت داره، هرپیجی کارش حالا حساب کنی زیاد نباشه بین پنج تا هشت تومن 

تولید محتوا و اینا باخودت باشه بیشتر 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اینده ک داره صددرصد اگر اجرا کنی ربطی ب تازه کار بودن نداره بستگی، ب مهارتت داره، هرپیجی کارش حالا ح ...

یه پیج به اسم دیدوگرام دوره ادمین میفروشه و اینا  بعد میگه بعد اینکه دوره رو دیدی وصلتون میکنم به صاحب های پیج و.. یعنی کار بعدش تضمین میکنه و دیگه نمیخواد دنبال پیج ها بری 

به نظرت راست میگه ؟ و اینکه من برم این دوره بگیرم بهتره یا برم کلاس رنگ مو و مژه 

دو دلم بخدا موندم🤕

یه کنکوری خسته ))💔🥲
یه پیج به اسم دیدوگرام دوره ادمین میفروشه و اینا بعد میگه بعد اینکه دوره رو دیدی وصلتون میکنم به صا ...

دیدوگرامو تو تل دیدم کارفرما معرفی میکنه 

جفتش خوبه، ادمینی عالیه اگر ول نکنی و اجرا کنی 

رنگمو هم سختیای خودشو داره ولی واردکارشی درامد خوبی داره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
دیدوگرامو تو تل دیدم کارفرما معرفی میکنه جفتش خوبه، ادمینی عالیه اگر ول نکنی و اجرا کنی رنگمو هم سخت ...

باشه خیلی ممنون  

من فکر آدم مورد اعتمادی نیست ..

یه کنکوری خسته ))💔🥲