امروز جای یک نفر رفتیم همه چی منو گفت حتی چیزایی از بچگی و خیلی خیلی شخصی ک نزدیک ترین کسام نمیدونستن آخرش گفت باید یه چیزی برات انجام بدم همه رو از روی قرآن گفت یعنی نیست کردم و صفحه قرآن رو باز کردم همه رو گفت الان استرس دارم نمیدونم چیکار کنم حتی خیلی چیزای ریز ک من حواسم نبوده و برام اتفاق افتاده تو یه مقطعی رو گفت و گفت باید انجامش بدی
من چون خواب های خیلی بدی میدیدم حالم اصلا خوب نبود مجبور شدم برم دخترداییم منو برد و تا نشستم بهم گفت تو کمتر از یه سال قبل حالت بد شده مشخصه با اینکه ما اولین بار بود میدیدمش و خیلی چیزای خیلی خیلی شخصی رو گفت حتی گفت اگه دوست نداری دختر داییت نباشه چون میدونم کسی نمیدونه ولی من ترسیدم گفتم باشه و گفت ها من یه اشتباهی کردم و قبلا رفته بودم جای یه نفر برام دعا داد اینم میگه این چیزا خوب نیست و باید باطل کنی همه چیو و یه حالت پاکسازی ولی من میترسم
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید