2777
2789
عنوان

اصلا کار نیس

137 بازدید | 22 پست

کارایی هم که هستن به روحیه ی من نمیخورن

منو پخ کنن گریه میکنم

اصلا تحمل بد اخلاقی ندارم

3 سال پیش معلم یه مدرسه غیر انتفاعی بودم

مدیرش ناحق سرم داد کشید  و دعوام کرد هنوزم که هنوزه یادم میفته گریه میکنم

دعا کنید برای من شغل مناسب پیدا بشه...

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ سال سابقه خوبه که 

چجوری بیکاری؟

برو یه مدرسه دیگه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تدریس خصوصی به روحیه تون نمی خوره؟درامدش خوبه

مسخره ست اما چند بار دانش اموز فقیر به پستم خورده دلم نمیاد پول بگیرم ازشون  

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

۳ سال سابقه خوبه که چجوری بیکاری؟برو یه مدرسه دیگه

نه سه سال قبل

من رشتم معلمی نیست

فقط غیرانتفاعیا میتونم درس بدم که حقوقشم کمه تازه

خب باید یه کاری انجام بدی که زیر دست کسی نباشی خودت یه کاریو شروع کن به مهارتی یاد بگیر

دقیقاااا همینه

موندم چه مهارتی میشه 5 ماهه یاد گرفت

خوب گلم برین با این موسسه ها کار کنیناونجا معمولا از یک سطح به بالا میانرشته تون چی بوده؟

رشتم شیمیه

شیمی درس میدادم

خب باید یه کاری انجام بدی که زیر دست کسی نباشی خودت یه کاریو شروع کن به مهارتی یاد بگیر

الان زنگ زدم یه جا برای کار

صدای اقا از پشت تلفن نا واضح بود هنوز نرفته داد کشید     

رشتم شیمیهشیمی درس میدادم

شیمی که رشته ی خوبیه

برین با این موسسه ها حرف بزنید

که معرفی کنن شمارو

کلاس گروه میتونین اول داشته باشید که بهتون فشار نیاد با این مشاور تحصیلی ها هم میتونید حرف بزنید که شما رو معرفی کنن

شیمی که رشته ی خوبیهبرین با این موسسه ها حرف بزنیدکه معرفی کنن شماروکلاس گروه میتونین اول داشته باشی ...

برای این اقدام کردم

ان شاالله تماس بگیرن