2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 9410 بازدید | 115 پست
نه .یعنی واقعا امکان ترمیم هست!!.ولی آخه خون اومد اون لحظه ندیدم ولی سرویس بهداشتی که رفتم دیدم

اره عزیزم ممکن هست ترمیم بشه میدپنی اصلاممکن هست کامل ازبین نرفته باشه فقط اسیب دیده باشه اون خون هم بخاطرفشارب بدنت بوده 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارت بود

دوس پسر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ترسیدمآبروم

اونی که باید بترسه شما نیستی،مدارک اولیه تجاوز که از دست رفته کاریش نمیشه کرد همون اول باید میرفتی پزشکی قانونی حتی دستو صورتتم نباید میشستی،الان تنها تو پیام و تماس میتونی ازش حرف بکشی که بهت تجاوز کرده،حضوری ببینیش و صدا وتصویرشو ضبط کنی،حرفو بکشون سمت اون روز تا اعتراف کنه تو رابطه نمیخواستی اما اون به زور بهت تجاوز کرده تا بعد بتونی با دلیل محکم ازش شکایت کنی

من این تجربه بد رو داشتم یه مرد عوضی وقتی فقط ۸ سالن بود وچیزی نمیدونستم میخاست بهم تجاوز کنه که خدا کمکم کرد فرار کردم از دستش ولی چیزی رو که نباید دیدم ونتوستم به کسی بگم وداغون شدم درسته ازدواج کردم وبچه هم دارم ولی اون صحنه هیچ وقت از یادم نمیره خدا لعنتشون کنه 

صبوری
تا آخر عمر میشینم خونه بابام به هیچکس هم هیچی نمی‌گم

ن بابا نمیشه که...با اون یارو چیکار کردی خیلی عوضی بوده کاش بری ب زنش بگی تو ک ب روز سیاه نشستی اونم مث تو بشه

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

کثافت میگفت بیا من تو پارک و اینا روم نمیشه بغلت کنم هر چی میگفتم قبول نمیکرد اون ازم هم از لحاظ سنی ...

چند سالش بود ؟ دوس پسرت بود ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

کثافت نجس ایشالله به خاک سیاه بشینه

ایشالا😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بعدش اون نرخر چه غلطی کرد.خدا ان شالله به این ماه عزیز تقاص تورو ازش بگیره

مربی هست بی شرف 

همه کار آموز هاش هم دختره 

منم اونجا آشنا شدم باش 

میره بقیه رو بدبخت می‌کنه 

گول میزنه همه رو گوووول

کسی که تجاوز میکنه بی آبرو هست نه کسی که قربانیه،به بچه هاتون آموزش بدید،هر چی شد بهتون بگن با مهربونی رفتار کنید اگه اتفاقی افتاد،بهشون بگید دور از جونشون اگه همچین چیزی شد باید چیکار کنن،آموزش تنها راه حله.

چند سالش بود ؟ دوس پسرت بود ؟

آره آشغال میگفت ۲۲ سالمه ولی فک کنم بالای ۳۰ بود

از پشت سک س کرد تا کلی وقت خونریزی داشتم یهو شلوارم پر خون میشد😭