2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین💔🥺

279 بازدید | 13 پست

بچه ها من 12ام نیستم دیپلم ناقصم و میخواستم 1404 کنکور بدم امتحانامو مبخوام شهریور بدم ک دیپلممو بگیرم و سالها از درس دور بودم یعنی صفرم

بخدا روزی دو س تا عمومی و دو س تا تخصصی میخونم اونم برای نهایی درکنارش تستی هم پیش میبرم ولی س تای تخصصی بجز زیست

یعنی الان تا اول شهریور ببشتر تایمم میره برای نهایی یه چنذساعتیم تست ریاضی و شیمی و فیزیک میزنم

میخوام بدونم اگه زیست رو از شهریور شروع کنم و روزی تایم بالا بخونم تا اردیبهشت با توجه به سختی نهایی 11 و 12 و کنکور میتونم زیر هزار بیارم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحانا مگه نیوفتادن مرداد؟چرا به جای فیزیک و ریاضی زیست نمی خونی؟زیست که مهم تره😐

اره همون موقع امتحان میدم

چون ریاضی و فیزیکو نهایی دارم موازی پیش میبرم

نظرتون چیه راجب سوالم؟ 

اره همون موقع امتحان میدمچون ریاضی و فیزیکو نهایی دارم موازی پیش میبرمنظرتون چیه راجب سوالم؟

بخوام واقعی بگم زیرهزار زیادی رویاییه ولی نشدنی نیست

ولی اگه درس بخونی پزشکی رو حتما میاری

باشه چکشون میکنمالان به نظرتون میشه رتبه زیر هزار اورد؟ چون زیستو فقط از شهریور شروع میکنم تستی

این بستگی به خود آدم داره 

یکی ی سال میخونه ولی رتبه ش میشه ۱۰ هزار

یکی سه ماه میخونه رتبش میشه ۱۰۰۰

•• شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱🕊️