2777
2789
عنوان

معجزه

150 بازدید | 16 پست

واقعیت اینه...من خودم بارها و بارها از سوره چله حشر معجزه گرفتم...ولی الان...گیر چیزی افتادم که معجزه فقط حلش میکنه...چیزی شبیه این سوره دارین که حاجتمو بهم بده؟لطفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چله ی حشر رو چجوری میخوندی بعد نماز میخوندی

نه..توی مدت خوندنم نیت میکردم با چندتا صلوات..به یاده چیزی که میخوای باش توی طول خوندنش..هرروز میخوندم یه دور

ولی بعده یه مدت روون شدم بیشتر از یه دور میخوندم...

اولین بار که میخواستم چله حشر رو بردارم میگفتن بعده تموم شدن دورش حاجت میده و اینا...ولی از من به تو نصیحت

هیچ شکی به این سوره و آیه نداشته باش...حتی تو زمان کمتریم جواب میده

دنبال چله بودم نمیدونستم کدوم سوره رو چله بگیرم

تو فکر چله حشر بودم بعدش مقاتل صد مرتبه ای

با تاپیکتون جواب سوالمو گرفتم ممنون گلم

نذر نمک برای من فوری جواب داد بازم حاجت دارم  متاسفانه نمیتونم پشت هم ی نذر رو انجام بدم باید نذر متفاوت بردارم

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

دنبال چله بودم نمیدونستم کدوم سوره رو چله بگیرمتو فکر چله حشر بودم بعدش مقاتل صد مرتبه ایبا تاپیکتون ...

امیدوارم به هرچی که مد نظرتونه برسین...چله حشر رو من چندین ماه پشت سر هم گرفتم و جواب گرفتم...نذر صلوات هم جواب میده

امیدوارم به هرچی که مد نظرتونه برسین...چله حشر رو من چندین ماه پشت سر هم گرفتم و جواب گرفتم...نذر صل ...

یعنی با یکبار چله حاجت روا نشدین؟یا چندماه برای چندحاجت؟

نذر چندصلوات؟

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

یعنی با یکبار چله حاجت روا نشدین؟یا چندماه برای چندحاجت؟نذر چندصلوات؟

نه نه همونطور که بالاتر هم گفتم من حتی حاجتمو هفته ی اول یا دوم چله برای بار اول گرفتم بار دومی که چله رو برداشتم برای یک حاجت دیگه بود

و خب نذر صلوات میتونه صدتا باشه پنج هزارتا یا اصن ده تا

ببین دل خودت راضیه به چندتا

منم خواسته مهمی دارم ،ی خانمی بمن گف ختم ۱۲ هزار یاعلی بردار خیلی مجربه  ،اینجوریه ک وضو میگیری رو به قبله ۱۲ هزار یاعلی میگی وسطش هم نباید با کسی حرف بزنی یا کاری انجام بدی ،کل یا علی رو یجا باید بگی ، من خودم هنوز فرصت نکردم انحام بدم ولی تو فکرش هستم چون حاجتم خیلی مهمه

🥰