2777
2789
عنوان

راه حل بدید

52 بازدید | 7 پست

سیسیا ۲ تا کراش دارم من ۱۴ و اونا ۱۶ بجای تحقیر کمکم کنید. هر دو رو دوست دارم یکیشون  رو من کراشه و اون یکی پا نمیده فقط یکباذ توی عمرم میتونم اونی که روم کراشه رو ببینم بنظرتون شماره بدم چیکار کنممممم. لطفا کمک کنید بجای اذیت و تحقیر. مغذم توی عضابه به فکر خودکشیم کمک کنید

*مغزم

*عذابه

ن نده مگ بیکاری؟ دغدغدت فقط همینه؟ اینکارا ب جایی نمیرسه خواهر😊

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

*مغزم*عذابهن نده مگ بیکاری؟ دغدغدت فقط همینه؟ اینکارا ب جایی نمیرسه خواهر😊

سیسی جونم فقط همین امشب میبینمش دیگه نمیبینم میترسم عذاب وجدان بگیرم بعدن که چرا بهش ندادم

سیسی جونم فقط همین امشب میبینمش دیگه نمیبینم میترسم عذاب وجدان بگیرم بعدن که چرا بهش ندادم

Ok

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself