2777
2789
عنوان

پلیسیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست
من داداشم داره و اصلا من خوشم نمیاد هر چی اصرار میکنن فرار میکنم😂

ضرر کردی برو تو گوگل سرچ کن لست اف اس ۱ و ۲ و انچارتد ۴ داستانشو فقط از گوکل بخون ببین با چی طرفی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پلیسیشن نه عزیزمدرستش پلی اِستِیشِن هستشوهر من که خیلی بی جنبه بودهمه کار و زندگیشو ول میکرد واسه با ...

من خودم پسرم و خب کار میکنم و جمعه ها مثلا هفته ای یک ساعت بتونم بازی کنم

اون کارت گرافیک قلب تپنده کامپیوتره و ارزشش خیلی بیشتر از پولیه که دادی بهش تازه به نظرم خرج کردن من ...

نه والا ارزشش بیشتر نبود. زمان کرونا که کارت گرافیک کم بود خریدم. سه هزار دلار فقط پول کارت گرافیک دادم. بقیه قطعات کامپیوتر هم جدا. کمتر از یک سال بعد شد ۹۰۰ دلار. البته فدای سرش. همونقدری هم که بازی کرد بازم خوب بود.

نه والا ارزشش بیشتر نبود. زمان کرونا که کارت گرافیک کم بود خریدم. سه هزار دلار فقط پول کارت گرافیک د ...

از نظر من عیبی نداره اگه دارین واس گیم بدین و خوشحال باشین

چند سال دیگه پلیسیشن ۶ میاد اونوقت باید پلیسیشن ۶ بخرینااا

نه من همین یه کاربری رو دارم. خودم اصلا بازی نمیکنم حوصله م رو سر میبره راستش. خیلی سعی کردم به خاطر ...

یاد گرفتن خاصی نمیخواد بازیای راحت و قشنگ زیادی وجود داره ....اصلا باید از بازی لذت ببری 

از نظر من عیبی نداره اگه دارین واس گیم بدین و خوشحال باشینچند سال دیگه پلیسیشن ۶ میاد اونوقت باید پل ...

پلی استیشن خیلی ارزونتره نسبت به gaming pc. ولی خب چون میدونستم یکی از آرزوهاشه خریدم.

نه من همین یه کاربری رو دارم. خودم اصلا بازی نمیکنم حوصله م رو سر میبره راستش. خیلی سعی کردم به خاطر ...

لزومی نداره با هم بازی کنین میدونی بازیای داستانی و تک نفره قشنگ زیادی وجود داره که ازش خوشت بیاد 

پلی استیشن خیلی ارزونتره نسبت به gaming pc. ولی خب چون میدونستم یکی از آرزوهاشه خریدم.

بله دقیقا درسته ولی الان مثلا شما میتونی بازی اسپایدر من ۱ یا گاد اف وار ۴ یا مثلا لست اف اس ۱ رو تو کامپیوترتون به صورت کرک شده و ارزون بازی کنین یا خودتون دانلود و نصب کنین و ازشون لذت ببرین

خب باید ببینین به چی عاقه دارین مثلا اگه از ماشین لذت میبرین میتونین فورزا هورایزون ۵ رو نصب کنین و بازی کنین راحتم هست

2790
2778
2791
2779
2792