2777
2789
عنوان

پلیسیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
از پیامت اسکرین گرفتممرسی دوستم😍😍😍

ببین یک سایتی هست به اسم زومجی یک مقاله نوشته در مورد بهترین بازی های پلیسیشن حتما پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی

راستی شوهرت با این بازیا میوفته تو خرج حسابی خدا منو ببخشه🤣

وای اره چه گرافیکی داره خدایی چه بازیایی درست میکنن

پلیسیشن ۴ عالی بود پلیسیشن ۵ فوق العاده گرافیکش بالاس 

به نظرم خانومایی که میگن وای حوصلمون سر رفته یا اقایون یا زن و شوهر با وجود این بازیا دیگه نباید حوصلشون سر بره

بتلفیلد ۱ هم قشنگه  جنگ جهانی اول رو با گرافیک خیلی قشنگ به تصویر میکشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین یک سایتی هست به اسم زومجی یک مقاله نوشته در مورد بهترین بازی های پلیسیشن حتما پیشنهاد میکنم بهش ...

بعضی فایتای گادآوارو که نمیتونم بزنم ،میدم شوهرم بزنه 

امشب میرم اینارو میگم بهش 

نمیدونم چرا کپی نمیکنه میگه نمیخوام دستگاه باز شه

میره میخره 

بعضی فایتای گادآوارو که نمیتونم بزنم ،میدم شوهرم بزنه امشب میرم اینارو میگم بهش نمیدونم چرا کپی نمیک ...

پلیسیشن ۵ کپی خور نمیشه هکرا نتونستن کپی خورش بکنن بر عکس پلیسیشن ۴ 

نمیدونم وضع اینترنتتون چه طوره و از پس دانلود حجیم با اینترنت شبانه بر میاید یا نه ولی مثلا شرکت سونی اومده کالکشنی حدود ۱۰۰۰ تا یا بیشتر یا کم تر درست کرده واس بازیاش که شما اشتراکشو بخری یک ساله ) حدود ۱ میلیون که میصرفه به بازیای ناب پلیسیشن دسترسی داری و نمیری دونه دونه همشو بخری

مثلا اسپایدر منو بازی نکردی عمرت بر باد رفته به جا این که بخریش بری اشتراکشو بخری علاوه بر اون کلی بازی دیگم داری

بعضی فایتای گادآوارو که نمیتونم بزنم ،میدم شوهرم بزنه امشب میرم اینارو میگم بهش نمیدونم چرا کپی نمیک ...

راستی مرد عنکبوتی ) اسپایدر من ۱ و ۲ و مایلز مورالز رو نباید از دست بدی مخصوصا اسپایدر من ۲ رو

من خودم برای همسرم کارت گرافیک مخصوص بازی خریدم. اون موقع که خریدم بهترین کارت گرافیک بازار بود. نمیدونم با چه عقلی اون همه پول بی زبون رو دادم پای اون کارت گرافیک. ولی خب اونقدری که فکر میکردم بازی نکرد با این که خیلی ذوقش رو داشت.

اولین باره ی خانوم گیمر حرفه ای میبینم😇

ببخشید من پسرم

ولی خبرو نشنیدی که تیم دخترای ایران تو بازی رقابتی کانتر استریک ۲ تو جهان اول شدن و چند هزار دلار برنده شدن

من خودم برای همسرم کارت گرافیک مخصوص بازی خریدم. اون موقع که خریدم بهترین کارت گرافیک بازار بود. نمی ...

اون کارت گرافیک قلب تپنده کامپیوتره و ارزشش خیلی بیشتر از پولیه که دادی بهش تازه به نظرم خرج کردن منطقی واس گیم برای روحیات انسانایی که تو ایران زندگی میکنن واجبه و امید به زندگی افزایش پیدا میکنه