ganoooog مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 203 عنوان پیشرفت 69 بازدید | 10 پست شما در جایی که هستید گیر نکرده اید مگر اینکه خودتان اینطور خواسته باشید 1403/04/18 | 17:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ganoooog مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 203 ازبی پولی انسان درهمون جایی هست گیرمیکنه😁 تاخودت وقتی نخوای که پیشرفت کنی وقدم برنداری مصلما همونجوروهمونجایی که هستی میمونی 😄
مانداناmandana عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3716 تاخودت وقتی نخوای که پیشرفت کنی وقدم برنداری مصلما همونجوروهمونجایی که هستی میمونی 😄 عزیزم من یه زن خانه دارم۴۰سالمه شهرغریبم هیچکی دورو ورم نیست صبح تاشب بشورجاروکن آشپزی کن به نظرت من چطوربایدپیشرفت کنم؟؟؟؟؟
آلولو عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 5393 خب دوستم الان راه حل چیه،منی که مثه خر گیرکردم نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا ارادم نابود شده،چطوری ارادم رو قوی کنم
ganoooog مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 203 عزیزم من یه زن خانه دارم۴۰سالمه شهرغریبم هیچکی دورو ورم نیست صبح تاشب بشورجاروکن آشپزی کن به نظرت من ... دیدی گفتم خودت نمیخوای اگه میخواستی توی همون خونه هم میتونستی براخودت کاروبارراه بندازی نبایدادم حتما بایدبیرون ازخونه کارکنه که😊
ganoooog مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 203 خب دوستم الان راه حل چیه،منی که مثه خر گیرکردم نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا ارادم نابود شده،چطوری ار ... حس وحال کتاب خوندن داری یانه تابهت کتابی پیشنهادکنم وازاین سردرگمی وگرفتاری بیای بیرون
آلولو عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 5393 حس وحال کتاب خوندن داری یانه تابهت کتابی پیشنهادکنم وازاین سردرگمی وگرفتاری بیای بیرون اره بگو عزیزم،لطف میکنی،سعیمو میکنم تمومش کنم
ganoooog مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 203 کتاب معجزه وراهای موفقیت اگه براثروت مندشدن میخوای تاکتابهای دیگه بهت پیشنهادبدم برای رشدوطرقیت
آلولو عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 5393 کتاب معجزه وراهای موفقیت اگه براثروت مندشدن میخوای تاکتابهای دیگه بهت پیشنهادبدم برای رشدوطرقیت مرسی عزیزم از لطفت،این کتاب معجزه و راه های موفقیت درمورد چیه؟برای تقویت ارادست؟من اول میخام ارادم رو قوی کنم چون هرکاری حتی کتاب خوندن رو یه روز انجام میدم بعد ولش میکنم،بی اراده شدماره برای ثروت مند شدن و رشد و طرقی هم ممنون میشم بهم معرفی کنید
آلولو عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 5393 مرسی عزیزم از لطفت،این کتاب معجزه و راه های موفقیت درمورد چیه؟برای تقویت ارادست؟من اول میخام ارادم ر ... کتاب معجزه و راه های موفقیت اثر کی هست؟اگه کتابایی که معرفی میکنی نویسنده هاشون هم بگید خیلی لطف میکنی😘