2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاخودت وقتی نخوای که پیشرفت کنی وقدم برنداری مصلما همونجوروهمونجایی که هستی میمونی 😄

عزیزم من یه زن خانه دارم۴۰سالمه شهرغریبم هیچکی دورو ورم نیست صبح تاشب بشورجاروکن آشپزی کن به نظرت من چطوربایدپیشرفت کنم؟؟؟؟؟

عزیزم من یه زن خانه دارم۴۰سالمه شهرغریبم هیچکی دورو ورم نیست صبح تاشب بشورجاروکن آشپزی کن به نظرت من ...

دیدی گفتم خودت نمیخوای اگه میخواستی توی همون خونه هم میتونستی براخودت کاروبارراه بندازی نبایدادم حتما بایدبیرون ازخونه کارکنه که😊

خب دوستم الان راه حل چیه،منی که مثه خر گیرکردم نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا ارادم نابود شده،چطوری ار ...

حس وحال کتاب خوندن داری یانه تابهت کتابی پیشنهادکنم وازاین سردرگمی وگرفتاری بیای بیرون 

کتاب معجزه وراهای موفقیت اگه براثروت مندشدن میخوای تاکتابهای دیگه بهت پیشنهادبدم برای رشدوطرقیت

مرسی عزیزم از لطفت،این کتاب معجزه و راه های موفقیت درمورد چیه؟برای تقویت ارادست؟

من اول میخام ارادم رو قوی کنم چون هرکاری حتی کتاب خوندن رو یه روز انجام میدم بعد ولش میکنم،بی اراده شدم

اره برای ثروت مند شدن و رشد و طرقی هم ممنون میشم بهم معرفی کنید

مرسی عزیزم از لطفت،این کتاب معجزه و راه های موفقیت درمورد چیه؟برای تقویت ارادست؟من اول میخام ارادم ر ...

کتاب معجزه و راه های موفقیت اثر کی هست؟

اگه کتابایی که معرفی میکنی نویسنده هاشون هم بگید خیلی لطف میکنی😘