2777
2789
عنوان

بارداری و ترس

251 بازدید | 8 پست

از شانس من ک باردارم هفته 6 لکه بینی هم دارم هرشب همسایه ها دعوا میکنن.دو شب پیش کلا تو کوچمون دعوا بود ساعت 3شب پلییس و آمبولانس هم اومده بود از استرس و ترس فرداش همش خون قرمز بود لکه هام.باز امشب واحد بغلیمون زن و شوهر دارن دعوا میکنن و بچه هاشم دارن گریه میکنن باز استرس گرفتم و قلبم داره میاد تو دهنم حتی صدای کتک کاریشونم میاد امان از همسایه مردم آزار.شوهرمم ک مثل چی خوابه.سنگینه خوابش.دستام داره میلرزه از صدای بالا و دعوا ترس وحشتناکی دارم.

اصلاحساس نباش اصلاهمدیگه روبکشن. ...برویه هندزفری بذارگوشت وآهنگ گوش کن 

من بدترین تجربه روتواین زمینه دارم والان فهمیدم چه اشتباهی میکردم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

خاک برسرشون ک بلد نیستن مشکلاتشونو آروم بین خودشون حل کنن همسایه ها چه گناهی کردن عزیزم آیت الکرسی بخون😔😔😔😔

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلاحساس نباش بذارخودشونوبکشن. ...برویه هندزفری بذارگوشت وآهنگ گوش کن  من بدترین تجربه ر ...

چون متوجه دعواشون شدم همون اول استرس افتاده به جونم هرچی آیه الکرسی میخونم نفس عمیق میکشم آروم نمیشم همش صدای تاپ تاپ کتک زدناشون تو گوشمه و قلبم تو دهنمه

بخدا دوشب پیش تو کوچه دعوا بود همه از پنجره ها و بالکن ها داشتن دعوا رو نگاه میکردن و سروصدا ساعت 3ش ...

بی فرهنگن دیگه

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐