2777
2789
ولی مردی که ذاتش خوب باشه همیشه خوب میمونه

اینا همه شعاره نمیگم همه بدن ولی غریزه مردا همینه پولم که داشته باشن دخترا بهشون پا میدن دیگه واویلا

مگر این که کنترل کنه نزاره زندگیش بهم بریزه بازم ولی ممکنه زیر ابی بره متاسفانه الان تو خانمای متاهلم زیاد شده نمونش همینا که میگن پول باشه خیانتش مهم نیست برای پول هرکاری میکنن

با جنم باشه نه

اوکی نظرت قابل احترامه،ولی باچیزی که من فکرمیکنم،به شدت فرق داره

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولداره بداخلاق؟

اره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پولدار باس خوش اخلاقم باشه بیس میلیون میده ولی هزارتا منتو تحقیرو سرکوفت اونم بزور میده بهتامیدوارم ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

نمیتونم که به خاطر پول کنارش بذارم چون نه بداخلاق نه اهل خیانت نه .... فقط پول مشکل ماست .ما خونه و ...

آخی مثل همیم😂😂😂😂 ول کن حرص نخور چون مریضی هم میاد رو خرجامون

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

چرا فک میکنین بی‌پولی درست میشه؟

چون درست میشه. من شخصی رو میشناسم که مهمونی میخواست بده میوه رو به تعداد نفرات میخرید. دستشون تنگ تنگ. انقد که دلت نمیخواست خونه شون بری.  ولی بعد کمتر از ۴ سال از ازدواجشون صاحب دوتا خونه شدن. البته وام گرفتن . بعد ماشین خریدن. خورد خورد زمین خریدن. حالا هزار الله اکبر میلیارد واسشون پول خورده. البته زن و مرد هر دو مذهبی. هر دو معتقد بخدا و تقدیرشون. زندگی آروم. الان همیشه میگه شوهرم میگه پام موندی خیلی حالا که دارم هرجور دلت پولت خرج کن که جبران شه اون دو سه سال سختی.

پس میشه خانم. میشه اگه برکت زندگی و اخلاق انسانیت برات مهم باشه نه مثل دوستی که گفت حاضرم خیانت ببینم ولی پولدار باشم. همچین دیدگاهی به پول میرسه اما به آرامش هرگز

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
چون درست میشه. من شخصی رو میشناسم که مهمونی میخواست بده میوه رو به تعداد نفرات میخرید. دستشون تنگ تن ...

عزیزم.

اون بنده خدا احتمالا یه بیزنس نوپا داشتن که ب مرور ب ثمر نشسته.

سه سال که عالیه! کاش من ده سال صبر کنم و بعدش بقول شما ملیارد برام‌پول خورد بشه.

معجزه از سمت خدا نازل نمیشه. اون‌آقا پول زمینو از کجا اورده؟ یا وامی یا قرضی یا چیزی بوده

وگرنه انسانیت و اخلاق قرار نیست پول برات بیاره. ضمن اینکه دوره اون بنده خدا ثبات بوده نه مث حالا. برای حالا سخته و خیلی هم سخته.

عزیزم.اون بنده خدا احتمالا یه بیزنس نوپا داشتن که ب مرور ب ثمر نشسته.سه سال که عالیه! کاش من ده سال ...

نه منظورم این نبود که انسانیت و اخلاق میشه پول. گفتم یعنی از کوره در نرفتن. اذیت شدن اما از پا نیوفتادن. نه والله کارمندم بود ولی کارمند بخش خصوصی. بعد که کازش خوب بود و رضایت ازش داشتن پیشنهاد های کاری بهتری بهش شد. وام کلان میگرفتن میدادن مثلا زمین یا ماشین بعد هرد خرد قسطاشو میدادن.  پول خیلیییی مهمه قبول دارم ولی دیگه نه به هر قیمتی. ان شاءالله خدا از راه خوبی بهت پول زیاد و پر برکت بده

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
نه منظورم این نبود که انسانیت و اخلاق میشه پول. گفتم یعنی از کوره در نرفتن. اذیت شدن اما از پا نیوفت ...

ممنون از دعای خیر شما عزیزم🌹 همچنین شما 🌹

بخدا حقیقتهزیر این همه فشار زندگی مگه میشه خوش اخلاق موندمن خودم ناراحتی اعصاب گرفتم بخداتازه شوهرم ...

اره عزیزم دیگ بی پولی باعث میشه خجالت زده شی بهت فشار بیاد دعوا کنی عقده ای بشی و هزاران بدبختی دیگ سر ادم بیاد ک عشق و عاشقی و زندگی کردن یادت بره