2777
2789
خداروشکر .همسر منم همینه. وقتی می،بینم داره تلاش میکنه با نداریاش می سازم

ما خداروشکر خونه و ماشین داریم فقط خرج خوراک و پوشاکمونه.اونم میسازیم تا خدا نگاهی بهمون بکنه پول دستمون بیفته .وگرنه مستاجر بودم نمیدونم واقعا میتونستم تحمل کنم یا نه

جیش تو این زندگی😒
اوایلش هست بذار چند سال بگذره بعد میبینی که خیلی سخته بی پولی انشاالله که همیشه خوشو خرم باشید

ولی ما امیدواریم .چون همسرم یه کاری که آینده داره شروع کرده .باز،هم بخاطر اخلاقش از انتخابم پشیمون نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیانت تنها چیزیه که من نمیتونم قبول کنم یعنی درجا همه چی برام تموم میشه

یک سال از این  زخم میگذره اما خوب نشده کهنه نشده ...

یبار بهم گفت درسته اشتباه کردم ام.از  وقتی بااون خانم درارتباط بودم به بقیه ی زنها حتی نگاهم نمیکردم ...

این حرف استخوان‌های منو سوزونده 

یعنی من با وجود تو به بقیه توجه میکردم اما باوجود اون زن به هیچ کس نگاه نکردم

پولش بخوره توی سرش ...الان میخواد منو مسافرت ببره که چی بشه؟؟؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
به هیچ عنوان حاضرم شوهرم خیانت بهم بکنه ولی ماهانه ۲۰ میلیون بهم بده و خونه و ماشین و درامد بالا داش ...

پولدار باس خوش اخلاقم باشه بیس میلیون میده ولی هزارتا منتو تحقیرو سرکوفت اونم بزور میده بهت

امیدوارم یه پولدارخوش اخلاق متعهد گیرت بیاد

خب نگو درست میشهبگو یه احتمالهکه اونم تو این مملکت خیلی ضعیفه

نمیتونم که به خاطر پول کنارش بذارم چون نه بداخلاق نه اهل خیانت نه .... فقط پول مشکل ماست .ما خونه و ماشبن داریم تو خرج خوراک وپوشاک مشکل داریم 

جیش تو این زندگی😒
ولی ما امیدواریم .چون همسرم یه کاری که آینده داره شروع کرده .باز،هم بخاطر اخلاقش از انتخابم پشیمون ن ...

خداروشکر که انشاالله کارش میگیره 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
برعکس من هرچی پولدار دیدم زن دوست و مهربون و چشم و دل سیرن

دختر خالم وقتی با یه پسر پولدار ازدواج کرد همه اونو می کوبیدن تو سرم و خودشم همش پز میداد . الان همون شوهرش میفته تو کوچه دنبال ناموس مردگ

اینکه خیلی سخته .خدا کمکتون کنه انشالله خیر بیاد تو زندگیتون .

ولی چون همسرم داره تلاش میکنه و دوتایی مون ارثیه داریم یکم خیالم راحته .حداقل آخرش خونه میخریم