2777
2789
عنوان

پسر مامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست
آخه بیست سال 😐 حتی طبق رشته ای که تو دانشگاه میخونه مقعیت خیلی بهتری می‌تونه به دست بیاره اون وقت پ ...

من دیدم اینحور پسرارو 

اعتماد به نفس ندارم متکی و وابستن 

اونی که من دیدم نفت کرمانشاه قبول شد نرفت الان شهر خودشون سپاهی شده احمق😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه مثلا تو این مدت یک بار دیدیم 😐🦦بعد میگه من زیر نظر مامان داییم هستم نمیتونم بیام بیرون 😐😂یا ...

ولش کن این  شوهر برات  نمیشه 😆😆😆😆

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
والا پسرا توی این سن طبیعتا درسشون تموم شده مستقلن جای خواهر افتاب مهتاب ندیده ماست💃🏻

تموم نشده ولی رشته خوبی درس میخونه 😐😂 زیادی پاستوریزه هست و کلا زیاد از چیزی سر در نمیاره 

من دیدم اینحور پسرارو اعتماد به نفس ندارم متکی و وابستن اونی که من دیدم نفت کرمانشاه قبول شد نرفت ال ...

😂😐نه خداشکر می‌ره تبریز میاد این مورد زیاد دوست نداره انگار وابسته باشه ولی انگار می‌ترسه بره تو جامعه 🦦😐 آدم عجیبی هست کلا 

🦦😂دنبال شوهر که نیستم ولی عجیب بود این آدم برام بیشتر پسر ها مهمونی پارتی 😐😂 این بنده خدا حرف که ...

من ازاین پاستوریز  تر  شم  دیدم  برای من طبیعی هست  

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
😂🥲زیاد نگرانش نباشم پس

نباش  عزیزم 😆 فامیل ما پر هست کسی هم  زن نمیده بهشون  اخر سر مادرشون با کلی نذر نیاز یه دختر براشون می گیره مثل خودشون 🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نباش عزیزم 😆 فامیل ما پر هست کسی هم زن نمیده بهشون اخر سر مادرشون با کلی نذر نیاز یه دختر براشون ...

😅😂بنده خدا که گناه داره ولی خب زیاد دوست نداشتم جدی بشه چون تفاوت فرهنگی زمین تا هوا هست 😅بنده خدا پا پیچ شدن 

😅😂بنده خدا که گناه داره ولی خب زیاد دوست نداشتم جدی بشه چون تفاوت فرهنگی زمین تا هوا هست 😅بنده خد ...

کار خوبی می کنی اگه ازدواج  هم کنی بعد چند سال جدا میشی چون تو فامیل ما بود دیدم  اولش خانم خودش تغییر بعدش از یه جایی بع بعد بریدن از هم و بعد ده سال جدا شدن فقط یه بچه حیف شد این وسط 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
کار خوبی می کنی اگه ازدواج هم کنی بعد چند سال جدا میشی چون تو فامیل ما بود دیدم اولش خانم خودش تغی ...

تفاوت فرهنگی خب مهمه ولی نه زیاد ولی واسه ما دوتا زیاده و دوست ندارم اینجوری 😅 ولی خیلی پایبند هست که دو نفر اوکی باشن اصلا خانواده مهم نیست 

تفاوت فرهنگی خب مهمه ولی نه زیاد ولی واسه ما دوتا زیاده و دوست ندارم اینجوری 😅 ولی خیلی پایبند هست ...

امیدوارم با هر کی لایقت ازدواج کنی و خوشبخت بشی 😘😘😘

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792