2777
2789
عنوان

پسر مامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست
همونطور که دخترا اجازه ندارن پسرا هم نبایدداشته باشن😒😂😂😂دلم خنک شد

😐😂زیاد باهم اوکی نیستیم چهار پنج ماه هست آشنا شدیم حتی تو مهمونی که بودیم کلا نگرانش بودن جای دوری نره 😐😂خیلی عجیب بود کلا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سنشم‌کم‌نیست که🤦🏼‍♀️

واقعیتش یکم نگران شدم 😐سر این مثال زیاد دوست ندارم رابطه آمو جدی کنم خب وقتی کسی از خودش اجازه نداره مطمعنا زیاد آدم درسی تو رابطه نیست 

اون دیگه خیلی روش گیرن انگار خلاف ملافی کرده یا خیلی لوس

😐😂بنده خدا فقط درس میخونه و حتی کلا به گفته خودشم اولین دختر بودم صحبت کرده ولی خب شرایط زندگیش اوکی نبوده کلا تا امروز به شخصه زیاد دوست نداشتم رابطه ام باهاش جدی بشه 

واقعیتش یکم نگران شدم 😐سر این مثال زیاد دوست ندارم رابطه آمو جدی کنم خب وقتی کسی از خودش اجازه ندار ...

حتی فکرکرکدن به اینکه با همچین‌پسری وارد رابطه بسیم اشتباست تااخر امرش باید وردل مادر پدرش بشینه یوقت اتفاقی براش نیوفته

💕

😐😂بیشتر خنده داره شش ماهی که دانشگاه یک شهر دیگه هست آزاد رها بعد اینجوری 😂

پسرا مامانی هستن  حتی بعد زن گرفتن  پسر داشتیم مرد ۳۷ ساله همه چی به نظر  مامانش بود  البته سیاست دارن از عروس پنهون 

می کنن  😎😎😎 عروس هم فکر می کنن شوهرش سیلقه گیرش  و خانم ها رو خیلی درک می کنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
حتی فکرکرکدن به اینکه با همچین‌پسری وارد رابطه بسیم اشتباست تااخر امرش باید وردل مادر پدرش بشینه یوق ...

آخه عجیبه دانشگاه یک شهر دیگه هست بعد وقتی میاد اینجا یادشون میفته نگرانش بشن

پسرا مامانی هستن حتی بعد زن گرفتن پسر داشتیم مرد ۳۷ ساله همه چی به نظر مامانش بود البته سیاست دا ...

😂آخه مامانی نیست حتی ولی وقتی پاش میرسه اینجا انگار دختر بچه هست واسه هرجا رفتن اجازه میگیره 😐

اجازه تو زندگی فرق داره 😐ولی دیگه پسر

پسرا هم باید کنترل شن خصوصا توی ان سن ک هنوز بچه ان چیزی حالیشون نیست ک

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
پسرا هم باید کنترل شن خصوصا توی ان سن ک هنوز بچه ان چیزی حالیشون نیست ک

آخه بیست سال 😐 حتی طبق رشته ای که تو دانشگاه میخونه مقعیت خیلی بهتری می‌تونه به دست بیاره اون وقت پیش داییش کار بکنه واقعا نمی‌فهمم اصلا 

😂آخه مامانی نیست حتی ولی وقتی پاش میرسه اینجا انگار دختر بچه هست واسه هرجا رفتن اجازه میگیره 😐

دوست داره اطلاع بده😎 بچه مطیع هست می ترسه سر به نیستش کنن  طفلی رو😂😂😂😂

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
دوست داره اطلاع بده😎 بچه مطیع هست می ترسه سر به نیستش کنن طفلی رو😂😂😂😂

آخه مثلا تو این مدت یک بار دیدیم 😐🦦بعد میگه من زیر نظر مامان داییم هستم نمیتونم بیام بیرون 😐😂یا داره میپیچونه یا که هیچ 😂😐

آخه بیست سال 😐 حتی طبق رشته ای که تو دانشگاه میخونه مقعیت خیلی بهتری می‌تونه به دست بیاره اون وقت پ ...

بعضی پسر ها همین هستن خیلی  دیدم تو فامیل   اگه ازش خوشت نمیاد اصلا کنارش نرو چون تو عقل منطق خودش بهترین کار داره 

می کنه 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤