2821
2789
عنوان

عفونت مزمن

248 بازدید | 15 پست

سلام من یه ساله درگیر عفونت واژنم هی از باکتریایی به قارچی

شما اگه دکتر خوب میشناسید بگید

یا اگه با پلاسماتراپی کردید

بخدا بیچاره شدم سنم کمه ولی افسرده شدم هرکار کردم خوب نشدم دکتر اخری که رفتم پیشش بد نبود حداقل به حرفام گوش میداد ولی از شیاف واژینالی که گفت نصفشو استفاده کردم ولی بهتر نشدم هیچ

بهم گفت ۱-استرس بدترین دشمنه و باعث بدتر شدن عفونت

۲-مواد قند دار تا جایی که میتونم کم مصرف کنم

۳-شورت تیره نپوشم

۴-حتما بعد از دستشویی خودم رو خشک کنم با دستمال کاغذی

بنظرتون وایسم تا دوره درمانم تموم شه باز برم پیشش یا الان برم چون نصف شیافام مونده ولی خب قرار بود خوب بشم با این نصفه ها خوب میشدم تا پریود شدم خدا لعنتشون کنه با این پدهای افتضاحی که تو بازار هست ادم هیچیشم نباشه یه مرضی میگیره با اینا الهی بدبخت شن من بیچاره شدم انقد پول دوا درمون و ویزیت دکترای احمقی که به حرف گوش نمیدن دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برات شستشوی واژن انجام بده و همراه برو پلاسما سبزیجاتم زیاد بخور من خودمم تو دوره درمانم خیلی ا ...

باید این قرصام تموم شه برم پیشش همش امید داشتم که خوب بشم امیدوارم شما خوب شی عزیزم

ممنونمممکنه هم به خاطر روش جلوگیری از بارداری هم باشه اونم خیلی مهمه و اثرگذار

من که یه ماه یه ماه نیم شایدم بیشتره اصلا بخاطر این موضوع عفونتم نتونستم و نخواستم نزدیکی کنم اصلا همه چی افتضاحه

من که یه ماه یه ماه نیم شایدم بیشتره اصلا بخاطر این موضوع عفونتم نتونستم و نخواستم نزدیکی کنم اصلا ه ...

اوووف 

چقدر بد 

انشالله که خوب بشی 

حتما پلاسما رو انجام بده خیلی خوبه 

خدایا شکرت🤍
شما ازش شنیدی تجربه ای؟ ممنونم ایشالا شما هم

من چندماه پیش انجام دادم ۳ جلسه سریع خوب شدم بعد دکتر گفت ماهی یه بار انجام بده که دیگه عفونت نگیری 

ولی من نرفتم دیگه 

الان چند روزه احساس سوزش داشتم دیروز رفتم هم شتسشو انجام داد برام هم پلاسما 

الان خیلی بهترم

خدایا شکرت🤍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز