2777
2789
عنوان

واژینیسموس

201 بازدید | 6 پست

من بعد از یکسال تونستم ب واژینیسموسم غلبه کنم. خیلی خوشحالم و خوشحالتر میشم اگه بتونم تجربه هام ب درد کسی بخوره. من واژینیسموس شدید داشتم در حدی که حتی با دست خودمم نمیتونستم بدنمو لمس کنم وقتی شوهرم نزدیکم میشد کل بدنم خشک میشد مث چوب ولی الان خیلی راحت میتونم انقباض بدنمو کنترل کنم  با شش جلسه فیزیوتراپی تونستم مشکلمو حل کنم کاش همه واژینیسموسا بدونن ک درمان میشن و اقدام کنن

زایمان طبیعی ام میتونیم داشته باشیم؟منم خیلی طول کشید تا تونستم رابطه داشته باشمولی هنوزم اول رابطه ...

من فیزیوتراپی ک رفتم بهم تمرین تنفس و مکث و انقباض و شل‌کردن رو یادم داد،رو تنفست کار کن نفس عمیق بکش با دماغت نفسو بکش با دهنت بازدم رو عمیق بفرست،تنفس شکمی انقباضتو از بین میبره،اونجا بهم دیلاتور و پروب دادن ژل ریختن روش و گفتن خودت وارد کن،اوایل خیلی سختم بود ولی کم کم تونستم غلبه کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی فکرش که فرو کنم میترسونتم😐🥴

ب جرات میگم هیشکی مث من نبود،انقد ترس داشتم،چهار جلسه فیزیوتراپی رفتم خود دکتر دیلاتور رو وارد میکرد از جلسه پنجم تونستم خودم دیلاتور شش رو وارد کنم 🤭

کجایی؟اگه تهرانی ک آدرسشو بدم بنظرم خیلی کارشون خوبه