2777
2789
عنوان

اگه یکی بگه نیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 43 پست
آخه خودشم همیشه بی دعوت میاد،باز من قبلش زنگ میزنم اون یدفعه ساعت ۷شب زنگ میزنه میاد بالا دقیقا وقت ...

کلا اینجوری رفتن خونه کسی درست نیست

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم بیا قدمت به چشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کار هردونفر اشتباهه. اونی که زنگ زده میخوام الان بیام خونتون، خب باید بدونه که نباید کسی و تو این شرایط قرار بده و حداقل باید از شب قبلش اطلاع بده و هماهنگ کنه حتی واسه یه بعدازظهر نشینی ساده. اونی ام که گفته نیا خب حتما شرایط مهمون نداشته اما اینکه گفته به جاش من میام، کار بدیه. 

الان هرچقدرم دونفر صمیمی باشن، باید این چیزارو رعایت کنن

منکه اینطوری ام. ۵دقیقه ام بخوام برم خونه ی کسی، شب قبلش پیام میدم 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کار هردونفر اشتباهه. اونی که زنگ زده میخوام الان بیام خونتون، خب باید بدونه که نباید کسی و تو این شر ...

دیشب پیام دادم گفت هر وقت خواستی بیا،من دوباره ظهر زنگ زدم ک سر زده نباشه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
احتمالا زیاد میری

نه اصلا حتی روز نشینی هم نمیرم من شاغلم اصلا خونه نیستم امروز بیکار بودم شب قبلشم پیام دادم گفت هروقت خواستی بیا

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
دیشب پیام دادم گفت هر وقت خواستی بیا،من دوباره ظهر زنگ زدم ک سر زده نباشه

خب پس مقصر صددرصد اونه. من بودم باهاش سرسنگین میشدم. خیلی کارش زشت بوده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه چون تازه خونه تکونی کردن کسیو نمیزارن خونشون ،منکه نمیخوام برم کثیف کنم

میگه سر شام میاد بالا. توی یه ساختمونید؟ نسبتتون چیه؟ 

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....