hadafmaaaand مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 776 عنوان پسر همسایه 249 بازدید | 11 پست ۵سالشه دختر من۲سالش بچشو خیلی وقتا میفرسه خونه ما بچش فحشای ناجور میده میترسم دخترم یاد بگیره تازه دسشوییشم میگ من ببرمو لخت میاد وسط خونه باباشم میاد دنبالش حمله میکنه به در یجوری درمیزنه واقعا ادم میترسه کلسم خونرو میریزه بهم میگم کمک کن جم کنم میگ به من چه بچت ریخته خیلی اذیت میشم دیروز مادرش زنگ زد بچش بیاد جوابشو ندادم شما بودید چیکار میکردید قبول میکردید بیاد؟ 1403/04/18 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11952 نه خیلی محترمانه ام دیگ عذرشو میخواستم ک نیادحوصله داریا ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
delara_tamanna عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2244 خیر [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
bala_nazar_09 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 9306 چرا از اول اجازه دادین بیاد؟ بدون خجالت یکم کم محلی کنید دیگه نیاد
hadafmaaaand مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 776 چرا از اول اجازه دادین بیاد؟ بدون خجالت یکم کم محلی کنید دیگه نیاد دلم میسوخت تنها بود اشتباه کردم
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 33302 هر دفعه زنگ زد محترمانه بهانه بیار بگو بچم مریضه خودم مزیضم نیستیم خونه کم کم خودش متوجه میشه
bala_nazar_09 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 9306 دلم میسوخت تنها بود اشتباه کردم آره اشتباه کردین خب نه همسن هستن نه همجنس عذرخواهی بخوایید بره دیگه نیاد
hadafmaaaand مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 776 کاش ما هم از این همسایه ها داشتیم بیا همسایه ما شو عزیزدلم باعث افتخارمه منم از خدامه همسایه خوب داشته باشم
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8489 عزیزم چجوری مسولیتش رو قبول کردی،بهونه لازم نیس در نهایت احترام بگو مسولیتش رو نمیتونم قبول کنم تامام خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1582 عزیزدلم باعث افتخارمه منم از خدامه همسایه خوب داشته باشم پسر منم ۵سالشه خدا خیرت بده کمکش میکنی ولی داری اذیت میشی به مامانش بگو هفته ای یه بار بیاد اینجوری منم خسته نمیشم