2777
2789

ازشون واقعا متنفرم ، فکر کن با یکی خیلی صمیمی باشی در مورد یه حرفی ، سوالی دعوا راه بندازه تو جمع و موضوع رو بزرگ کنه ، آخرش هم بیاد بگه منظورم تو نبودی بیا بوست کنم 

ازشون متنفرم ، متنفرم ، متنفرم 

مطمنم آینده کاریم بخاطرش نابود میشه مطمنم لعنتی

کل روزم خراب شد بخاطرش 💔😭

Maybe in another life ... 🥢🎐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جنبه اصلا معنی نداره 

همه ناراحت میشن

یه نفر به رو میاره یکی نمیاره

برای اطمینان ازش میتونستی این ریسکو نکنی توی همچین جای مهمی ک میگی به آینده ات ربط داشت شوخی کنی!

البته صدرصد اینقدر چیزی ک میگی مهم نبوده خودت رو اذیت نکن فقط بهترین کاری میتونی بکنی درس عبرت گرفتنه

خودش واسم مهم نیست من تو جمع خراب شدم مطمنم اخراج میشم 😭😭😭😭

اخراج نمیشی اینقدر سخت نگیر 

ببین اگه اتفاقی بیوفته مطمئن باش صلاحته 

و برای دیگران هیچوقت اونقدر اهمیت نداره اون دعوا یا هر مبحثی که پیش اومده هیچکس اونقدر تحت تاثیرش قرار نمیگیره تو داری خودت رو داغون میکنی

اخراج نمیشی صدرصد

اگرم شدی این میشه برات یه تجربه و حتی شاید یه راه نجات! تو ک برنامه خدارو نمیدونی

جنبه اصلا معنی نداره همه ناراحت میشنیه نفر به رو میاره یکی نمیارهبرای اطمینان ازش میتونستی این ریسکو ...

نارحت میشد میمومد به خودم میگفت نه که با صدای بلند دعوا راه بندازه ، هزاربار چرت و پرت بهم گفته یه بار تو جمع همچین کاری نکردم

واقعا راسته که میگن با همکارت صمیمی نشو ما همکار رفیق نداریم

توجلسه کاری بودین؟

نه ، جمع بودیم هممون بعد داشتیم حرف میزدیم بهش یه چیزی گفتم بلند شد با صدای بلند من فلان کار و نکردم زنگ میزنم به رییس فلان کار میکنم 

خدا بگم چیکارش کنه 😭💔

نارحت میشد میمومد به خودم میگفت نه که با صدای بلند دعوا راه بندازه ، هزاربار چرت و پرت بهم گفته یه ب ...

واقعا درسته 

چی بگم واقعا بدخواه بوده 

خداتو شکر کن که خوب شناختیش چون ممکن بود خیلی خیلی خیلی بدتر ضربه بزنه بهت ک قال جبران نباشه.‌‌ خداتو شکر کن و امیدوار باش هنوز هیچی مشخص نیست جوش اتفاق نیوفتاده رو نخور