2777
2789
عنوان

قرص ریسپریدون برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12490 بازدید | 101 پست

حتما ببرش کار درمانی اوتیسم با دارو که خوب نمیشه کنترل میشه و تمرکزش میره بالا از منی که تو خونواد تجربه داشتم بشو فقط کادرمانی میتونه کمکش کنه و حتی تا سطح نرمال برسوندش حالا زمان طلاییه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم کار درمانی ببرم بنظرتون اثر داره یا نه ؟ این خیلی به من وابسته هست میترسم نمونه

بستگی داره تا اونجایی که من میدونم بچه هایی که مشکل حسی دارن بیشتر کاردرمانی میبرن فک کنم گفتار درمانی بیشتر بدرد کودک شما بخوره چون گفتید حرف نمیزنه

پسر شما به جز حرف نزدن مشکل دیگه ای هم داشت ؟ مثلاً دستور پذیری پسرم دستور پذیری هم ندارن

نه جورای دیگه اوکی هست. البته پسر بچه کلا خیلی صبرو حوصله میخواد و کمی کله شق هستن معمولا اکثرشون

قبلاً خیلی گوشی و تلویزیون میدید ولی الان سه ماهه که کلاقطع کردم گوشی و تلویزیون رو ولی زیاد فرقی نک ...

پسرت هنوز خیلی کوچیکه. دکترا بخاطر منافع خودشون میگن.برا دختر منم داده بود دکتر ،من نهایت سه هفته دادم. ولی بعدش با روش خانم دکتر موسوی آشنا شدم الان حالش خوبه خدا رو شکر.فضای مجازی حداقل باید ۶ماه قطع بشه. و در این مدت هم بهش محبت کن و رهاش کنه بزار هرکاری دوست داره بده .فقط از دور مواظبش باش.بهش اعتماد کن

پسرت هنوز خیلی کوچیکه. دکترا بخاطر منافع خودشون میگن.برا دختر منم داده بود دکتر ،من نهایت سه هفته دا ...

من سه ماهه دیجیتال قطع کردم ولی نتیجه نداد دختر شما چند وقت بعد نتیجه داد روش خانم موسوی 

پسرت هنوز خیلی کوچیکه. دکترا بخاطر منافع خودشون میگن.برا دختر منم داده بود دکتر ،من نهایت سه هفته دا ...

عزیزم میشه بیشتر از دخترت بگی 

چند سالشه و قبل اینکه دیجیتال قطع کنی چه علایمی داشت و الان چند درصد تغییر داشته 

من سه ماهه دیجیتال قطع کردم ولی نتیجه نداد دختر شما چند وقت بعد نتیجه داد روش خانم موسوی

یعنی بعد سه ماه دوباره دیجیتال شروع شد؟ من همون هفته ی اول تونستم از پوشک بگیرمش. بقیه هم به مرور خوب شد.ذهن قدرت خود ترمیمی داره.سه ماه خیلی کمه. حداقل ۶ماه و ۱ سال