2777
2789
عنوان

کار تو خونه

315 بازدید | 27 پست

ترید انجام بدین 

دوره تهیه کنید و با حد اقل سرمایه کار کنید 

اینقدر نگین پول تو جیبی چی کنم 

کار ندارم چه کنم 

از خونه نباید برم بیرون چه کنم 

تو خونه و با گوشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه سال ۹۸ اومدیم بورس خودمون که میفهنیدیم چی بود سرمایه گذاشتیم هنوزپول خودمون برنگشته  دوره هم دیدیم  اگراونروزژلاخریده بودم چندین برابرمیشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

باشه سال ۹۸ اومدیم بورس خودمون که میفهنیدیم چی بود سرمایه گذاشتیم هنوزپول خودمون برنگشته دوره هم دی ...

بورس ایران همش ضرره اگه یکی تو بورس ایران سود کرد به منم بگو 

این بازار طلای آب شده بازارش دو طرفه نه مثله بورس 😏😏

ترید چی هست؟

یک بازار مالی مثله فارکس و بورس تهران بازار ارز دیجیتال طلای آب شده 

من. طلای آب شده کار میکنم چون داخل ایرانه مشکل شرعی و فیل تر نداره بازارش از ۱۱صبح تا شب تا تا۷شب بازه بازارش دوطرفه س که شما هم از رشد بازار و هم ریزش بازار سود میکنید خوبیه این بازار اینکه ساعتش دست خودتونه هروقت دوس داشتی میتونی کار کنی محدودیت نداره سرمایه اولیه دو میلیون و پونصد وجه تضمینی که می زاری میتونی به همون اندازه در روز سود کنی فقط باید آموزش ببینی و تمرین کنی