2777
2789
عنوان

پور عباس پر پر شی الهیی

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 70 پست
برای سال بعد میگن عوض میشع ما موش ازمایشگاهی شدیم ایندمونو خراب کردن

مثل مرغ سر کنده شدم این عنتر هم هی میاد یه زری میزنه هر لحطع

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

بدبخت نی اصنرییس سازمان سنجش

😂 

همه دارن امروز بهش فحش میدن 

دوتا تاپیک دیدم دارن بهش فحش میدن برا همین گفتم

خدا نیامرزه 

با این تعرفه های تحصیلی و این کارهاشون دارن استعداد هارو خاموش میکنن 

یکم آسون می‌گرفتن اینقدر کمبود دکتر و وکیل و قاضی و مهندس نداشتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هرچی باشه بهتر از اموزش و پرورشه امسال با ۱۰ تا امتحان و هی کارنامه اومد نیومدش نابودمون کرد

خب همین عنتر امروز گفت مصوبه برای دولت چهردهم باقیست 

عینکاش خورد شن تو صورتش 

بره زیر تریلی موش کور

😂 همه دارن امروز بهش فحش میدن دوتا تاپیک دیدم دارن بهش فحش میدن برا همین گفتمخدا نیامرزه با این تعر ...

من از استرس نهایی ها بعد امتحان زبان تشنج کردم 

نتونستم امتحان بعدی هم بدم

خب همین عنتر امروز گفت مصوبه برای دولت چهردهم باقیست عینکاش خورد شن تو صورتش بره زیر تریلی موش کور

پارسالم تا اخر تابستون ده بار گفتن هست نیست

برای ۴۰۴ بخاطر همون فرد جدیده که می دونید احتمالش ۵۰/۵۰ که باشه یا نباشه ولی قطعا دیگه برا ۴۰۵ برداشته میشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
داره گورشو گم میکنه

اومده میگ دولت 14 موظفه به اجرای مصوبه کوفت 

اخه خبرش 10 روز دیگ میری چته هی زر میزنه 

با احترام گمشو اه اه

واقعا خدا خیرش نده با اینده این همه دانش اموز بازی میکنه انگار موش ازمایشگاهین کاش کنکور رو مثل قبل ...

اینک کنکورو بردارنو کلن شرط معدل باشع خیلی بهتره راحت میری ترمیم میکنی و ..ولی خب همچین چیزی غیر ممکنه متاسفانه 

والا انگار ارث پدرشو طلبکاره از ما هر بلایی سرمون اورد نتونیم رشته خوب بخونیم

ایشالا موفق بشید 

اینقدر موفق بشید تا خودتونم باور تون نشه 

تمام موانع سر راه تون هم مرتفع بشه من جمله همین یارو 😶

2790
2778
2791
2779
2792