2777
2789
عنوان

پور عباس پر پر شی الهیی

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 70 پست
اخه اگ فرصتی باشه ترمیم و کردن یبارچیزی نمیخوایم فقط یه فرصت دوباره مث سالای قبل

غصه نخور عزیزم 

فدای سرت بشه 

ایشالا سالها بعد فقط با خوندن کنکور بدون ترمیم و اینا بهترین رتبه بیاری 

عزیز یعنی دیگه فرصت ترمیم معدل و نمیدن؟؟؟

شرایط کنکور سال ۴۰۴به چه صورته؟میشه توضیح بدی 

یا پیجی که اخبارو دنبال میکنیو بهم بده

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز یعنی دیگه فرصت ترمیم معدل و نمیدن؟؟؟شرایط کنکور سال ۴۰۴به چه صورته؟میشه توضیح بدی یا پیجی که اخ ...

گفتن چهارشنبه مجمع قرار تصمیم بگیره راجع بع کنکور ما 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

غصه نخور عزیزم فدای سرت بشه ایشالا سالها بعد فقط با خوندن کنکور بدون ترمیم و اینا بهترین رتبه بیاری

قربونت عزیزم

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

تو رو خدا بگو چجوری پزشکی اوردی از چندم برای کنکور خوندی؟مشاور داشتی؟کلاس میرفتی؟😭😭😭خواهش میکنم ب ...

من همون ۳ سال آخر رو خیلی خوب خوندم مشاور داشتم و کلاس هم میرفتم ببین فقط سال آخر رو باید بخونی مثل سگگ

من همون ۳ سال آخر رو خیلی خوب خوندم مشاور داشتم و کلاس هم میرفتم ببین فقط سال آخر رو باید بخونی مثل ...

خواهش میکنم بیا درخواست دوستیمو قبول کن بگو کلاس چی میرفتی مشاورت کی بود تو یه سال با پایه ضعیف غیرممکنه؟😭😭😭من خیلی اشتباه کردم از همون اول نخوندم

2790
2778
2791
2779
2792