2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش  پیاده روی    خوردن مایعات زیاد 

البته باید سونو بشی و شاید سنگ بژرگ باشه  ک میفرستن سنگ شکن یا جراحی 

ولی  تو سنگ های کوچیک قرص  میدن تا  حل شه و کم کم دفع شه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
قرص خارجی رواتینکسناپروکسنسیپروفلوکساسینقرص هیدرو کلروتیازیدکپسول تامسولوسین

من ۲ سال پیش ۵ تا سنگ داشتم،یکی ۷.۵ میل،چهارتا هم ۴.۵ تا ۵.۵،فتم دکتر،بهم قطره سنگکل،پودر سیترات پتاسیم،قرص سیستون و شربت اورتیکا داد،البته خیلی مایعات خوردم،در حدی که اکثر اوقات حالت تهوع داشتم،سنگ بزرگم اومده بود تو حالب،بعد ۸ روز دفع کردم،البته پودر سیترات پتاسیم یکم خطرناکه،باید با مشورت پزشک استفاده شه،کل این داروهارو با دکترت مطرح کن و بعد از اجازه اون اگر خواستی استفاده کن

من ۲ سال پیش ۵ تا سنگ داشتم،یکی ۷.۵ میل،چهارتا هم ۴.۵ تا ۵.۵،فتم دکتر،بهم قطره سنگکل،پودر سیترات پتا ...

ممنون عزیزم،شما هم احساس فشار روی مثانه و پهلوها داشتین،حس اینکه مثانه پر هس و نیاز به دسشوییی دارین ولی در واقع مثانه خالی هس

ممنون عزیزم،شما هم احساس فشار روی مثانه و پهلوها داشتین،حس اینکه مثانه پر هس و نیاز به دسشوییی دارین ...

نه،شاید این حالتت بخاطر داروهاته،شاید یکی از داروهات مُدِر باشه تا دائماً مثانتو تحریک کنه که دستشوئی کنی،مدام نوشیدنی بخور،من اصلاً نمیدونستم سنگ دارم،یه روز صبح احساس یه درد متوسط توی کلیم داشتم بیدار شدم،عذر میخوام موقع دستشوئی طوری درد گرفت که حس کردم دارم میمیرم،عرق شدید و حالت تهوع بهم دست داد،بعدش سونو دادم،متوجه وضعیتم شدم،اما از زمانیکه داروهامو شروع کردم دردم،مزمن شد و دیگه شدید درد نگرفت،دکتر به من گفت توی هوای گرم باید راحت روزی ۱۰ تا لیوان آب بخوری،آبو به چشم دارو ببین

نه،شاید این حالتت بخاطر داروهاته،شاید یکی از داروهات مُدِر باشه تا دائماً مثانتو تحریک کنه که دستشوئ ...

نه قبل از مصرف دارو هم مثانه م اینطوری بود،بازم ممنون از راهنماییتون♥