2777
2789

همسرم هرچی برای من میگیره برای خواهرم میگیره وقتی ی چیزیو میخام باید چندبار تکرار کنم تا برام بگیره ولی وقتیم میخا برام بگیره برا خواهرم میگیره

مثلن شال مشکی ندارم واسه محرم امروز رفته برام بگیره بعد بهم زنگ زده که برا خواهرمم گرفتم درصورتی خواهرش لباساشو شالاش بیشترازمنن😐چندتا شال مشکی داره من میگم خدا شانس بده کاشکی یکی بدون اینکه صدبار تکرار کنم به فکرمن بود 

حتی وقتی میخایم بریم بیرون میگه به خواهرمم بگو بیاد حتی تو مسافرتم باید بیارش دنبال من

و اینکه یه دونه خواهر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرش کیبورد لعنتی سرخوده برا خودش مینویسه😐

خب بابد همین چیزارو به خودشوهرت بگی 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

چی بگم خوب تو رفتارشون خیلی افراط هست . ولی اینکه ما بهتون بگیم که کارش درست نیست وفلان مگ مشکلیو حل میکنه.یه مدت کمتر برو بیرون واگه خواست خواهرشم بیاره شما نرو بگو شما برین خواهر برادری من نمیام. 

خواهرش۱۶ ساله من ۱۹

شاید میدونه خواهرش حسوده داره پیشگیری میکنه

حالا اینکه گهگداری چیزی براش بخره زیاد مهم نیست اما اینکه تو مسافرت و خلوت همراهتون باشه اشتباهه. این مورد رو صحبت کن با همسرت

خب بابد همین چیزارو به خودشوهرت بگی

اع بگم بهش

میگه من خواهرم یگونه تنهاست توخونه باید ببرمش اینور اونور به جزمن کسیو نداره در صورتی خواهرش ای از پدرش پول میگیره برا خودش همچی میخوره حتی لوازم ارایششام ازمن بهترن

من خودمم دوتا خواهر بیشتر ندارم کلن تو خونه بودیم همه دخترا همینجوری شانس من این دیگه خونش ازمن غلیظ تره