2821
2789
فکر نمیکنم برگرده ولی همین الانشم برو شکایت کن و هرچی مدرک داری بده شاید یروز برگشت و شکایتت پیگیری ...

گفتی برمیگرده که😭.چند درصد احتمال داره برگرده

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اره عزیزم قصدم لاغریه بخاطر شکستی ک خوردم داغون شدم.افسردگی گرفتم

هدفت چند کیلو هست گلم 

نگران نباش بابتش .قول میدم به راحتی کم میشه و به همون چیزی که میخوای میرسی 

امیدوارم حال روحیت هم خوب خوب بشه 💓

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هدفت چند کیلو هست گلم نگران نباش بابتش .قول میدم به راحتی کم میشه و به همون چیزی که میخوای میرسی امی ...

مرسی عزیز دلم۲۰کیلو.من خیلی اندامم خوب بود ورزشکار بودم ب این روز دچار شدم

من آینده خود ک..شی میکنم یا زندگی؟اول اسم همسر آیندمون چیه

نه

زندگی میکنی و اتفاقای خوبی برات میوفته

اول اسمش بین این چنتاست A . S . P . M

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
فکر نمیکنم ب این زودیا بیادولی شاید روزی پشیمون شد و برگشت و پولتو داد

ب این زودیا نمیاد یعنی میاد صد درصد فقط ب این زودیا نیس منظورت اینه؟

میتونی بگی حدودی چند میشع؟

بین بیست هزار تا چهل هزار

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مرسی عزیز دلم۲۰کیلو.من خیلی اندامم خوب بود ورزشکار بودم ب این روز دچار شدم

حل میشه قربونت برم.یه لحظه میای پی وی لطفا

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

من آینده خود ک..شی میکنم یا زندگی؟اول اسم همسر آیندمون چیه

نکنیا منم خیلی داغون بودم ولی الان که ک دارم بخودم کمک میکنم بهش فکر میکنم خندم میگیره.لطفا اینکارو‌نکن بخودت فرصت بده اینو یکی دار میگه ک دقیقا مثل تو فکر میکرد خودت فقط میتونی ب خودت کمک کنه

نهزندگی میکنی و اتفاقای خوبی برات میوفتهاول اسمش بین این چنتاست A . S . P . M

@نیلان05 سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا به دوستانش در مورد من گفته؟من جه زمانی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم