2821
2789
اره میده ولی ممکنه منتظر باشه تو اس بدی ولی خودش تا ۲ ۳ ماهه دیگه پیگیرت میشهاره ناراحته

من ب اون زیبایی وتناسب اندام ک میخوام میرسم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اخه خیلی نتمردی کرد درحقم،بنظرت حسش بمن چیه؟

همونی ک پولتو خورد؟ اگه همونه ک خرش کن پولو ازش بگیر و بعد تموم کن رابطه رو

اگ یکی دیگست و پشیمونه باهاش حرف بزن اگه درست شد و دیگه تکرار نکرد فرصت بده و برگرد بهش

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میده ولی ممکنه منتظر باشه تو اس بدی ولی خودش تا ۲ ۳ ماهه دیگه پیگیرت میشهاره ناراحته

عزیزم من ازدواج مجدد دارم؟چ مدت دیگ؟

ب مرور و با تلاش خودت اره ممکنه تا ۲ سال طول بکشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
همونی ک پولتو خورد؟ اگه همونه ک خرش کن پولو ازش بگیر و بعد تموم کن رابطه رواگ یکی دیگست و پشیمونه با ...

ااره دقیقا همونی ک حقمو خورد.پولمو خورد.بنظرت خبری ازش میش چون فک کنم عذاب وجدان بگیره من بدی در حقش نکردم

عزیزم من ازدواج مجدد دارم؟چ مدت دیگ؟

اره عزیزم با یکی ک خیلی بهتر از قبلیه و زندگیت باهاش بهتره

طی چن سال

همونی ک پولتو خورد؟ اگه همونه ک خرش کن پولو ازش بگیر و بعد تموم کن رابطه رواگ یکی دیگست و پشیمونه با ...

اینجا همه میدونن پولمو خورده ی نامردی😁😁

حس ششمی نیستم ولی به ذهنم اومد که اره 

میخوای ورزش کنی؟قصدت لاغریه؟

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

حس ششمی نیستم ولی به ذهنم اومد که اره میخوای ورزش کنی؟قصدت لاغریه؟

اره عزیزم قصدم لاغریه بخاطر شکستی ک خوردم داغون شدم.افسردگی گرفتم 

ااره دقیقا همونی ک حقمو خورد.پولمو خورد.بنظرت خبری ازش میش چون فک کنم عذاب وجدان بگیره من بدی در حقش ...

فکر نمیکنم برگرده ولی همین الانشم برو شکایت کن و هرچی مدرک داری بده شاید یروز برگشت و شکایتت پیگیری شد و گرفتنش

با اون پول زندگیشو ساخت ولی آوار میشه رو خودش و هرکسی ک از اون پول بخوره

بعضی وقتا ارهمبهمه ب خودت بستگی داره ک وابستش کنی بمونه و بهت حسشو بگه یا نامسال تا ۲ سال دیگه از بل ...

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم🙏🏻❤️

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

فکر نمیکنم ب این زودیا بیاد

ولی شاید روزی پشیمون شد و برگشت و پولتو داد