2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه برنامه بریز هر روز یه قسمت از خونه ت رو تمییز کن مثلا شنبه ها گازت رو دستمال بکش یکشنبه ها جارو کن  دوشنبه ها کشوها رو مرتب کن و....

اینطوری وقت کمی میزاری و همیشه خونت مرتبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای انقده بدم میاد از تمیزکاری من اصا زن خانه دار خوبی نمیشم یه روز از صبح تاشب میشورم میسابم در حد برق افتادن خونه هلاک میشم  بعد یهو یه هفته دست نمیزنم ک صدا شوهرم در میاد باس حس تمیز کاری باشه ک نیس متاسفاته

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

من وسواس دارم البته شوهرم بردتم دکتر وقرص میخورم...من هرروزخونه رواز اول مثل خونه تکونی عید جارو وگردگیری میکنم...یکم دیر از خواب پامیشم ولی تا عصر بشوروبساب و یه دستمال دستمه...الان موندم خونه تکونی پاییز وکی شروع کنم....استاترجان بابت تاپیکت ممنون میخواستم تاشب تاپیک بزنم که از خانوما کیا شروع کردن واسه خونه تکونی پاییز....

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

یسری کارها که روزانه است باید هروز انجام شه وگرنه بمونه بعدا دردسرش بیشتره مثلا من هروز گاز و درب یخچال و روی کابینتها رو دستمال کشی میکنم و ظرفهام که جای خود داره . یا هروز جارو شارژی میکشم یا جارو دستی . اما جارو برقی رو هفته ای یکبار با گردگیری کامل انجام میدم .

یه سری کارهام مثل شستن کتری و سماور سعی میکنم همون لحظه که دارم پر میکنم آب بجوشونم همونجا یه دست اسکاچ و تاید میزنم بعد پر آب میکنم کارم سبکتر میشه اینجوری همیشه تمیز هستن. 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟

اتو کشی لباسها هفته ای یکبار. مرتب کردن کمد لباس هفته ای دو بار. سفره رو اگه خیلی روغنی و خیس بشه ترجیح میدم تو همون ظرفشویی بشورم تا اینکه پاکش کنم. هربار حموم میرم شیر آلات و خشک میکنم جرم آب نمونه روش. یا روشویی دستشویی رو روزی یکبار اسکاچ جزیی میکشم هفته ای یکبار هم با ضدعفونی و حسابی میشورم. 

یسری کارها هم بکنید کارتون سبک میشه . مثلا داخل کشوهای ارایشی من باکسهای پلاستیکی گذاشتم داخل هرکدوم رژ لاک و... رو جداگونه قرار دادم تا باهم قاطی نشه تقریبا هیچوقت نیاز به تمیز کردن کشو ندارم و راحتم. یا کف طبقات یخچال ازین تو کابینتی ها پهن کردم که کثیف میشه نیاز نباشه کل یخچال بشورم اون تو کابینتی ها رو یا تعویض میکنم چون ارزونه یا میشورم یا دستمال میکشم یخچالم همیشه تمیزه.