2777
2789
عنوان

خیانت همسر و مشاوره

465 بازدید | 23 پست

خللصه بگم ک توان توضیح شم ندارم..بهم خیانت کرده. جنسی.

فعلا بخشیدم و موندم بخاطر بچم و زندگیم...اما هنوز تصمیم قطعی نگرفتم 

جلسه دومه مشاور گفته سوالاتی ک تو ذهنت هس بنویس بپرس ازم

من هیچی تو  ذهنم نیست نمیدونم چی بگم

شما ک بیرون از ماجرا هستین بهتر فکرتون کار میکنه میشه کمکم کنید چیا باید بپرسم....

قلبم یخ زده هیچی ندارم...

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازگیا خیانت کرده دارم میمیرم درحالی که شب تا صبح تو بغلم بود از قبل با هرزه خانوم قرار داشت بهم گفت داره ماشین میبره تعمیرگاه درحالی که هرزه خانوم و دوتا توله هاشو برده تهران متنفرم ازش فقط دارم تحملش میکنم دلم میخواد ترکش کنم

منم تازگیا خیانت کرده دارم میمیرم درحالی که شب تا صبح تو بغلم بود از قبل با هرزه خانوم قرار داشت بهم ...

منی که یکساله دارم بااین موضوع میجنگم تا دم طلاقم رفتم دوجلسه مشاورات طلاقم رفتم اما جدا شرنم حالتون رو بهتر نمیکنه

منی که یکساله دارم بااین موضوع میجنگم تا دم طلاقم رفتم دوجلسه مشاورات طلاقم رفتم اما جدا شرنم حالتون ...

پس چکار کنیم چطور وجدانسون راضی میشه توی برزخی هستم که تمومی نداره قلبمو هزار تیکه کرده

پس چکار کنیم چطور وجدانسون راضی میشه توی برزخی هستم که تمومی نداره قلبمو هزار تیکه کرده

وجدان ندارن اگه داشتن که اینجور به ما زخم نمیزدن

میگن درد خیانت از درد از دست دادن عزیزم بالا تره

وجدان ندارن اگه داشتن که اینجور به ما زخم نمیزدنمیگن درد خیانت از درد از دست دادن عزیزم بالا تره

بخصوص وقتی عاشق باشی وسط این جریان بی گناهترین آدمی ولی له میشی چندسال پیش بهم یکی از فامیلاشون پیشنهاد دوستی داد من رد کردم من حریم زندگیشو حفظ کردم پس چرا اون نکرد این روزا به خدا گلایه میکنم خدایا من به یکی دیگه رحم کردم وارد زندگیش نشدم پس چرا کسی به من رحم نکرد

بخصوص وقتی عاشق باشی وسط این جریان بی گناهترین آدمی ولی له میشی چندسال پیش بهم یکی از فامیلاشون پیشن ...

من روزی که فهمیدم تا سه روز زخم داخل قلبم رو حس میکردم انقدر که دوستش داشتم رفته بود با یه نفر که جزو ارازل اوباش منطقشون بود حرف درست بلد نبود بزنه ۱متر و نیم قد داشت خانواده داغون درامد دغون هرچیم در میورد خرج گل و مشروب میکرد

منم خیلی گله میکنم منم خیلی موقعیتا بود که میتونستم و گفتم اید همسرم نفهمه اما هرروز باید وجدانم درد کنه

شما فرزند دارید؟

منم تازگیا خیانت کرده دارم میمیرم درحالی که شب تا صبح تو بغلم بود از قبل با هرزه خانوم قرار داشت بهم ...

منم شوهرم بهم خیانت می‌کنه یعنی صد درصد مطمئن نیستم 

فقط موندم مطمئن بشم همون روز ترکش میکنم 

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم