2777
2789
عنوان

کمک لطفاااا

210 بازدید | 42 پست

من نزدیک به ی سال با یکی در ارتباط بودم و حتی با خواهر و برادرش هم حرف زدم و بعدا بعد چند وقت یکی اومد و زنگ زد و پیام داد که من دخترشم قبلا این دخترش به جای خواهرش باهام حرف زده  به محض فهمیدن این موضوع کات کردم گاهی پیام میداد با احترام میگفتم راه ما از هم جداست و دیگه پیام نده گفت من طلاق گرفتم و مجردم و هیچ دروغی نگفتم ولی گفتم حد ملی رو بده آشنا دارم پیچوند ولی ی سری کاغذ فرستاد که طلاق توافق نوشته بود

قسمت صفحه توضیحات شناسنامه نوشته بود طلاق گرفته گفتم قسمت طلاق و وفات رو نشون بده گفت بعدا اونم نشونت میدم ولی به نظرم دروغ میگفت منم قبولش نکردم و گفتم اون اعتماد و باور از بین رفته اگه مجردم باشی دیگه نمیخوامت گاهی پیام میداد که قبولم کن ثابت میکنم طلاق گرفتم ی مدت می‌گفت بخاطر تو طلاق گرفتم و ی بار می‌گفت خودم از قبل مشکل داشتم اصلا راست و دروغ حرفاش مشخص نبود 

تا اینکه ی چند روز رفته و اینا دیگه فک کردم بی خیال شده دیدم باز یکی پیام داده چکار کردی با بابا  پنج روزه سکته مغزی کرده   نصفافلج شده رفتم اینستا نگاه کردم دیدم استوری گذاشته برا شفاش دعا کنید فلج شده تو استوری توضیح داده بود فلج شده و چرا زودتر استوری نزاشته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد درصد میگم بهت دروغه بابا چقد تو زود باوری شرایط خودت چطوریه که با همچین مردی تو رابطه بودی؟!

شرایط مالی و اینا خوبه ولی باورت نمیشه خیلی قشنگ نقش بازی میکرد اصلا نمیشد بهش شک کرد 

شرایط مالی و اینا خوبه ولی باورت نمیشه خیلی قشنگ نقش بازی میکرد اصلا نمیشد بهش شک کرد

تو این موارد باید زرنگ بود با این چیزایی که میگی معلومه طرف دروغ میگه اصلا

پیچوندن و اینا اگه کارش ایراد نداشت خیلی نرمال همه چیزو نشون میداد 

شاید راست بگه اما حرف هاش پر از ضد و نقیض هست 

کسی که حرف هاش پر از ضد و نقیض هست باید بررسی کنید که دچار اختلالات شخصیت نباشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

تو این موارد باید زرنگ بود با این چیزایی که میگی معلومه طرف دروغ میگه اصلاپیچوندن و اینا اگه کارش ای ...

دقیقا همه چیز رو با صداقت از اول چرا نگفت چرا ایقد به جای خواهرش باهام چت کرده چرا دخترش رو تلفنی جا زده حرف بزنه 

دقیقا همه چیز رو با صداقت از اول چرا نگفت چرا ایقد به جای خواهرش باهام چت کرده چرا دخترش رو تلفنی جا ...

پس خودتو الکی گول نزن واقعیت همینه با توجه به همین واقعیت تصمیم بگیر چیکار کنی 

دعا کن از سرش راحت شم کلی پشیمونم و طلب استغفار میکنم

چشم عزیزم 🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

پس خودتو الکی گول نزن واقعیت همینه با توجه به همین واقعیت تصمیم بگیر چیکار کنی

تصمیم به جدایی گرفتم حتی اگه مجرد باشه دیگه نمیخوامش ولی پیام دادناش اذیتم می‌کنه و از ی طرف بخاطر عکس های معمولی که باهاش داشتم نگرانم و نمیتونم مسدود کنم جواب پیام هاش رو معمولا سر چند ساعت دادم ولی بی خیال نمیشه