2777
2789
عنوان

Hpv16

1041 بازدید | 16 پست

سلام ببخشید من hpv 16 گرفتم هیچ علائمی نداشتم رفتم دکتر کلوکوسکوپی انجام دادم گفت دهانه رحمت سالم منتظرم جواب ازمایشم بیاد خیلی استرس دارم خوب شدنی هست؟ دکتر میگفت طبق درمان بری جلو خوب میشی و میتونی بچه دار هم بشی

تنها درمانت نداشتن استرس هست برو ورزش برو مسافرت بهش فک نکن .من شش داشتم رفتم پیش فوق تخصص سرطان شناسی زنان گفت تنها درمانت بعد واکسن نداشتن استرسه برو از زندگیت لذت ببر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای استرس گرفتم چکار باید کرد؟؟؟😔😔😔😔

دارم میگم استرس بده استرس گرفتی ؟؟الیته حق داری خودم داغون بودم اون مدت ..من خیلی ورزش کردم چیزایی ک برای سیستم ایمنی بدن خوب بود می‌خوردم عین سیر..ببین من نازاییمو با بی‌خیالی درمان کردم از من ب تو نصیحت تو همه چیز بیخیال باش 

دارم میگم استرس بده استرس گرفتی ؟؟الیته حق داری خودم داغون بودم اون مدت ..من خیلی ورزش کردم چیزایی ک ...

یعنی نرفتی دوباره پیش دکتر؟ شاید خوب شده باشی ویروس خاموش شده باشه

یعنی نرفتی دوباره پیش دکتر؟ شاید خوب شده باشی ویروس خاموش شده باشه

آره خوب شدم شش سال پیش بود نوع شش 

من زیگیل داشتم فریز کردم واکسن هم زدم بیخیالم شدم برای زایمان ب دکتر گفتم گفت خوب شدی حتما تا الان 

متاهلید؟از کجا گرفتید

جواب سوالش اینه؟از هرجایی ممکنه بگیره.اگ اطلاعات دارید کمکش کنید

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

دوست عزیز فقط مرگ ک درمان نداره.تحت نظر پزشک باش و رعایت کن یه سری رژیم ها رو

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️