2777
2789
عنوان

چالش 75روز سخت

426 بازدید | 28 پست

سلامممم می خوام چالش ۷۵ روز سخت و از فردا تا آخر تابستون انجام بدم هر کسی دوست داره انجام بده بیایید با هم شروع کنیم تا آخرش بریم کارهای روزانه (می تونید هر کاری و انتخاب کنید ولی ۵تای اول جزو اصل این کاره)

۱-روزانه ۳لیتر آب

۲-ورزش ۴۵ دقیقه بیرون من پیاده روی می کنم

۳-ورزش ۴۵دقیقه پارت ۲ من ایروبیک و طناب انتخاب کردم.

۴-خوندن ۱۰ صفحه کتابی که به رشد فردی کمک کنه رمان و داستان و ...قبول نیست

۵-رژیم غذایی سالم خوری من می خوام غذامو کمتر کنم و شیرینی و چربی و محدود کنم

۶-زبان بخونم روزی ۱ساعت 

۷-رسیدگی به پوست و مو (ویتامین و روتین و پوستی)

۸-نظافت خونه ام من تنبلم کارام تلنبار میشه می خوام هرروز شده نیم ساعت به خونه ام برسم.

وزن الانم ۷۹ کیلو هست هدف ۶۵ کیلو 

برویممم فردا ساعت ۱۱ شب گزارشمو می زارم

منم از شنبه شروع می کنم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من هستم اما میشه بگی چجوری استمرار داشته باشم و رهاش نکنم؟

خیلی برنامه سخت برای خودت نچین همون اصول اولیه رو رعایت کنی آخرش عالی میشه من یه بار اینکارو انجام دادم  نتیجه اش عالیه الان سخت ترش کردم همین که با هم باشیم گزارس بدیم به هم انگیزه ی خیلی خوبیهه

خیلی برنامه سخت برای خودت نچین همون اصول اولیه رو رعایت کنی آخرش عالی میشه من یه بار اینکارو انجام د ...

باشه عزیزم اما یه لطفی کن اگه انجام ندادم بهم فوش بده🤣🤣🤣

هنرمندتونم:)

روزانه ۳ لیتر آب یعنی دوتا آب معدنی بزرگ😐

روزی یک آب معدنی ۱.۵ لیتری هم زیاده چه برسه به ۳ لیتر!!! 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خیلی برنامه سخت برای خودت نچین همون اصول اولیه رو رعایت کنی آخرش عالی میشه من یه بار اینکارو انجام د ...

بعد باید هر روز انجامشون بدم تا اخر تابستون؟ 

و اینکه چیکار کنم یادم نره برنامه ها 

هنرمندتونم:)
عزیزم این کمال گرایی هست و معمولا تو هفته دوم دیگه نمیتونی ادامه بدی

ورزش و رژیم سالم روتین هر انسانیه که به خودش اهمیت بده به جز ورزش بقیه اش که اصلا وقت خاصی نمی خواد من قبلا انجام دادم از روز ۴ و۵ انجام ندی روزت انگار شب نشده

بعد باید هر روز انجامشون بدم تا اخر تابستون؟ و اینکه چیکار کنم یادم نره برنامه ها

بله تو یه دفتر برای خودت بنویس صفحه اول کل برنامتو و هر روز تاریخ بزن و گزارشتو بنویس 

روزانه ۳ لیتر آب یعنی دوتا آب معدنی بزرگ😐روزی یک آب معدنی ۱.۵ لیتری هم زیاده چه برسه به ۳ لیتر!!!

این کاملا سلیقه ای هست می تونه یه آب معدنی باشه ولی قبول کن تو این گرما که بدن احتیاج به آب داره خیلی سخت نیست 😉

کمال گرایی نیست کهچند تا هدف هست که در روز باید انجام بده

کمال گرایی هست 

چند تا هم نیست خیلییه 

همش هم بزرگ 

نهایتاااا یک هفته تا دو هفته بتونه ادامه بده 

روزی ده صفحه برای شروع واقعا زیاده 

۴۵ دقیقه ورزش برای روز اول زیاده 

۴۵ دقیقه پیاده روی برای شروع زیاده 

همش کمال گرایی هست 

به نظر من باید از روزی یک هفته کتاب خوندن شروع کنه و هی روز به روز بیشترش کنه 

پیاده روی روز اول  ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باشه 

ورزش ۱۵ دقیقه باشه 

هی روزای بعدی بیشترش کنه 

این که از روز اول اینجوری به خودش فشار بیاره انقد خسته میشه که نمیتونه ادامه بده 

اسی منم هستم ولی از یکی دو روز دیگه. چون این هفته با کفش نامناسب پیاده روی کردم پشت پام زخمه باید خوب سه. اشکال نداره؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊