2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

208 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم توقع داره بهش زنگ بزنم حالشونو بپرسم..هر دفعه با پسرش قهر میکنه سر موضوعی .شوهرم اجازه نمیده ماهم بریم خونشون.بعد یماه که باهاش آشتی میکنن به شوهرم میگه چرا زنت به ما ی زنگی نمیزنه.؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شوهرت بگو من قاطی دعواهاتون نکن

خب اینم مارو قاطی نمیکنه میگه تو کار نداشته باش.اینم حق داره نمیزاره ما بریم ولی نمیدونم چرا اون توقع زنگ داره از من.اگه به خودم گفت نمیدونم چی جواب بدم

خب اینم مارو قاطی نمیکنه میگه تو کار نداشته باش.اینم حق داره نمیزاره ما بریم ولی نمیدونم چرا اون توق ...

خوب همین بگو ، بگو می گه تو به خانواده من کار نداشته باش

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

دقیقا منم همین مشکلم دارم ولی با این تفاوت که شوهرمم طرف اوناست و اخیرا هم سر این مسئله دعوامون شده ، خدا از مادرشوهرم نگذره شوهرمو قشنگ شستشو مغزی داده ، من از مادرشوهرم متنفرم چون یه بلاهایی سر من آورده که دشمن آدم نمیاره و به خاطر همین من اصلا خوشم نمیاد بهش زنگ بزنم یا ببینمش

اخه وقتی شوهرم سال تا سال ی زنگ به خانواده من نمیزنه من چطور زنگ بزنم حال اونا رو بپرسم

همینو به مادرشوهرش بگو ، بگو مامان جان مگه پسر تو به مامان و بابا من زنگ میزنه که من به تو زنگ بزنم؟

[QUOTE=345490138]دقیقا منم همین مشکلم دارم ولی با این تفاوت که شوهرمم طرف اوناست و اخیرا هم سر این مسئله دعوامون 

شوهر منم قبلا هی میگفت زنگ بزن حال مادرمو بپرس 

منم از این مدل اخلاقا بدم میاد.اخه وقتی یکی تو صورت با تو خوبه چه حالی داری بپرسی.قبلا خیلی رعایت میکردم.اخه بزرگتر کوچیکتر کیلو چنده وقتی بزرگتر فقط احترام ی عده از فامیل خودشو داره.