2777
2789
عنوان

سرفههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
چی شده بوده ؟سرما خورده بودی !؟؟یا اینکه الکی اینجوری شدی دیشب شبکه سلامت می‌گفت یکی از علائم جدی سل ...

یاعلی اینجوری نترسونید آدم رو😑😂

تب ندارم ولی سردرد و آبریزش بینی دارم 

نمیدونم من اول فک میکردم‌ چون شبا جلو کولر میخوابم سرما خوردم آخه پارسالم تابستون اینجوری شدم ولی دیگه اینقد ادامه دار نبود ک با هیچ دارویی خوب نشه

من همونم زدم با سرم درست نشد فکر کن تو بارداری این همه دارو یعنی داغون بودم من رو به موت رفتم پیش دک ...

الهی ايشالله زود خوب بشین تو بارداری خیلی سخته😢

ای خدا یعنی پنی سلین هم اثر داره دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاعلی اینجوری نترسونید آدم رو😑😂تب ندارم ولی سردرد و آبریزش بینی دارم نمیدونم من اول فک میکردم‌ چون ...

خدای نکرده اگر باشه هم درمان میشه راحت

احتمالا سرما خوردی یا حساسیت فصلی هست من 

یه مدت یه دفعه میفتادم رو سرفه شدید 

انگار یه مشت خاک میریختن تو گلوم 

اشک از چشام میومد دکتر یه قرصی بهم داد 

همین یه شب خوردم خوب شدم 

حالا وایسا ببینم پیداش میکنم اسمش بهت بدم 

آزیترو ی قرص خیلی ضعیفه باید اموکسی کولاو میخوردی.من خودم یکماه طول کشید تا خوب شدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ژلوکاف ایروکاست یعنی صبح و روز انقد سرفه میکردم دیگه تا حد مرگ میرفتم 🥲😂😂همینا رو خوردم خوبه خوب ...

مررسی خداکنه جواب بده میرم بگیرم 

منم دقیقا الان تو همون حالتم😂

دکتر داد ازیترو حالا دوباره باید برم پیش متخصص ببینم چی میگه

حتما امروز مجدد برو دکتر.ما همه خانوادگی مریض شدیم دکتر برای هممون آموکسی کلاو نوشت ی بسته کامل هر کدوم خوردیم قرص ایروکاست هم ۱۲ ساعته برای سرفه ست اونم خوبه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مررسی خداکنه جواب بده میرم بگیرم منم دقیقا الان تو همون حالتم😂

خواهش عزیزم 

انشاالله جواب میده 

من انقددد قرص و شربت گرفتم خوب نشدم 

شربت آویشن 

چقددد قرص 

چقد همین دمنوش هایی که برای سرفه بود 

همینا رو خوردم 

خوبه خوب شدم 

ایروکاست رو بهم گفت عصری یه دونه بخور 

عصر یکی خوردم خوب شدم دیگه 😐🤣💔

شبا خیلیی سرفه میکردم که دل درد می‌گرفتم